Malwarebytes har udviklet sig til en komplet sikkerhedspakke.

Malwarebytes Premium

Malwarebytes ei pysäyttänyt kaikkia testin uhkia ja antoi vääriä varoituksia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Malwarebytes
7.8

Malwarebytes Premium ei tarjoa tehokkainta suojaa tietokoneelle, mutta se on yksinkertainen ja selkeä tietoturvaohjelma.

Ohjelman päävalikossa näkyvät kaikki tarvittavat tiedot. Siinä kerrotaan muun muassa, mitkä toiminnot ovat käytössä ja milloin seuraava automaattinen skannaus on ohjelmoitu tapahtuvaksi. Skannaukseen ei kulu pitkää aikaa, eikä se rasita tietokoneen resursseja merkittävästi. Skannaus ei kuitenkaan ole aukoton. Malwarebytes ei pysäyttänyt sataprosenttisesti sen paremmin tunnettuja uhkia kuin täysin uusia ja tuntemattomia viruksiakaan. Lisäksi Malwarebytes antoi testin aikana peräti neljä väärää hälytystä, sillä se luuli tavallisia ja täysin harmittomia Windows-ohjelmia virheellisesti uhkiksi järjestelmälle. Tulos ei ole missään nimessä tarpeeksi hyvä.

Malwarebytes oli aiemmin ohjelma, joka täydensi tietokoneen virustorjuntaohjelmaa, mutta nykyään Malwarebytesin maksullinen versio on oma itsenäinen ja kaikenkattava tietoturvapaketti. Se ei tarjoa laajaa valikoimaa lisäominaisuuksia, mutta lisämaksua vastaan Malwarebytesiltä saa VPN-yhteyden internetin käytön salaamista varten.

Malwarebytes Premium on saatavilla suomeksi, ja ohjelma on käännetty hyvin.


+ Ohjelma on suomenkielinen

+ ja selkeä

– Liian monta väärää hälytystä

Conclusion

Malwarebytes ei pysäyttänyt kaikkia testin uhkia ja antoi vääriä varoituksia.

Ominaisuudet

Merkki
Malwarebytes