McAfee Total Protection

McAfee Total Protection huolehtii tietokoneestasi ja Android-puhelimestasi ja saa kiinni lähes kaikki digitaaliset uhat.

tekijä Anders Daugaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #McAfee
8.9

McAfee Total Protection on virustorjunta, turvallinen Internet-haku, ID-suojaus ja tietokoneen optimointi kaikki yhdessä ohjelmassa.

Ohjelman vasemmassa reunassa näkyvät kaikki asetukset ja useimmat toiminnot. Mainitsemisen arvoisia ovat sovellusten ja sovellusten optimointi, perheenhallinta, tiedostojen hallinta, VPN, skannauksen ajoitus ja identiteettisuojaus. Kun jälkimmäinen on käytössä, McAfee valvoo, ovatko henkilökohtaiset tietosi, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja luottokorttitiedot, siirtyneet pimeään internetiin, jossa hakkerit ja muut rikolliset voivat väärinkäyttää tietoja.

Testasimme McAfee Total Protectionin Windows-versiota yhteistyössä saksalaisen AV-Test-yrityksen virustorjunta-asiantuntijoiden kanssa. Kattavassa tietoturvatestissä McAfee Total Protection antoi vain kaksi väärää hälytystä, kun se skannasi yli 1,5 miljoonaa tiedostoa, eikä se antanut yhtään väärää hälytystä tai estoa, kun se vieraili verkkosivustoilla tai asensi laillisia sovelluksia. Se on hieman parempi kuin vastaavien ohjelmien keskiarvo.

McAfee Total Protection -suojaus on huippuluokkaa, sillä se vangitsi kaikki yleiset haittaohjelmaohjelmat. Suoja aivan uusilta ja tuntemattomilta verkko- ja sähköpostiuhkilta osoitti 99,8 prosentin tehokkuuden testausjakson aikana. Kaiken kaikkiaan ohjelma tarjoaa erittäin vahvan suojan.

Viiden laitteen McAfee-lisenssi maksaa n. 70 euroa vuodessa, mikä on kohtuullinen hinta, jos tarvitset tietoturvaa koko perheelle. Hinta on kuitenkin korkea, jos haluat suojata vain yhden laitteen, vaikka voit säästää kymmenen euroa vuosilisenssistä.


+ Vahva identiteettisuoja

+ Hyvä suoja haittaohjelmia vastaan

– Yksi lisenssi yhteen tietokoneeseen on kallis

Conclusion

McAfee Total Protection huolehtii tietokoneestasi ja Android-puhelimestasi ja saa kiinni lähes kaikki digitaaliset uhat.

Ominaisuudet

Merkki
McAfee
Käyttöjärjestelmä
Windows 10, 8, og 7