Startskærmen i McAfee Total Protection giver et hurtigt overblik over, hvor godt du er beskyttet på nettet.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection sopii sekä tietokoneelle että Android-puhelimelle, ja tarjoaa lähes täydellisen suojan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #McAfee
8.8

McAfee Total Protection on kattava tietoturvapaketti, joka tarjoaa lähes täydellisen suojan sekä tietokoneelle että Android-puhelimelle.

Turvapaketti suojaa haitallisilta ohjelmilta ja varmistaa lisäksi, ettei käyttäjä pääse mahdollisesti vaarallisille sivustoille.

Total Protection on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja opettavaiseksi. Päänäytöltä näkee, onko tietokoneella kaikki niin kuin pitääkin, ja sen jälkeen voi jatkaa pidemmälle yksityiskohtiin. Mielenrauhan saa hetkessä, kun ohjelma varmistaa nopeasti, että kaikki on kunnossa kaikilla liitetyillä laitteilla. Virustorjuntaskannaus sai testissämme kiinni lähes kaikki virukset, joille se altistettiin. Ainoastaan aivan uusien uhkien edessä McAfeen tarkkuus ei ollut sataprosenttinen. Lisäksi ohjelma antoi yhden väärän varoituksen, kun asensimme koneelle erään turvallisen ohjelman. Muuten kaikki turvalliset sisällöt ja ohjelmat saivat luvan toimia esteettömästi. McAfeen tietoturvapaketilla on yleisesti ottaen hyvin vähäinen vaikutus tietokoneen resurssien kulutukseen. Ainoastaan uusien ohjelmien asennuksen aikana Total Protection vaati tietokoneelta vähän ylimääräistä ja vaikutti koneen suorituskykyyn hieman kielteisemmin kuin virustentorjuntaohjelmat keskimäärin.

Ohessa ilmoitettu hinta kattaa viisi laitetta ensimmäisenä vuonna. Jos haluat varmistaa, että Total Protection sopii sinulle, voit ladata ensin ilmaisen kokeiluversion.


+ Runsaasti hyviä toimintoja

+ Hieno suoja tietokoneelle

– Antoi yhden väärän varoituksen

Conclusion

McAfee Total Protection sopii sekä tietokoneelle että Android-puhelimelle, ja tarjoaa lähes täydellisen suojan.

Ominaisuudet

Merkki
McAfee
Toiminnot
Tietoturvapaketti
Käyttöjärjestelmä
Windows ja Android
Kieli
Suomi, ruotsi, norja ja tanska