Du kan styre app'ens indstillinger fra Systembakken.

ErgonomicScrollApplication

Apua sivustojen helppoon vieritykseen.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Microsoft
8.3

Windowsissa on monia toimintoja, joilla voi tehdä tietokoneen käytöstä helpompaa. Tähän asti hiiren vieritysrulla on jäänyt huomiotta, mutta asiaan tulee parannus Windows-sovellus ErgonomicScrollApplicationin myötä. Sovelluksesta on apua ihmisille, joilla on nivelreumaa sormissa, mutta sovellus tekee vieritysrullan käytöstä helpompaa myös kaikille muille.

ErgonomicScrollApplication ladataan Windows 10:een Microsoft Storesta, jossa voi maksaa maksukortilla, PayPalilla, Klarnalla tai matkapuhelimella.

Pitkän nimen omaavassa sovelluksessa on vain yksi toiminto: se mahdollistaa esimerkiksi sivuston läpi rullaamisen/vierittämisen mahdollisimman vähällä vaivalla.

Kun hiiren rullaa vieritetään esimerkiksi alaspäin, sovellus lukee suunnan nopeasti, ja sivuston alaspäin vierittäminen jatkuu, vaikka hiiren rullaa liikuttaisi ylöspäin. Näin saa vieritettyä pitkänkin sivuston nopeasti läpi liikuttamalla vieritysrullaa edestakaisin, eikä etusormea tarvitse nostaa toistuvasti ylös, kuten normaalisti pitkään vierittäessä.

Kestää jonkin aikaa tottua siihen, että sivu vierittyy vain yhteen suuntaan, liikuttipa vieritysrullaa ylös- tai alaspäin. Jos toimintoa käyttää paljon, se alkaa ennen pitkää tuntua täysin luontevalta.

ErgonomicScrollApplicationissa ei ole muuta parannettavaa kuin hinta. Vaikka kolme euroa on vähän, niin se on kuitenkin hieman liikaa yhdestä pienestä lisätoiminnosta Windowsiin.


+ Vähentää etusormen rasitusta

+ Helppo käyttää

– Kova hinta yhdestä toiminnosta

– Englanninkielinen

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Windowsin lisätoiminto, joka helpottaa hiiren vieritysrullan käyttöä.

Ominaisuudet

Merkki
Microsoft
Toiminnot
Hiiren rullapainikkeen optimointi
Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Kieli
Englanti