Du kan hurtigt slå sikkerhedskopieringen af de vigtigste mapper til.

OneDrive – Varmuuskopiointi

OneDrive on loistava varmuuskopiointi ratkaisu. Yksi parhaista ominaisuuksista on Henkilökohtainen säilö

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Microsoft
8.9

Microsoft OneDriven ilmaisversiossa on vain perustason varmuuskopiointiominaisuudet. Jos maksaa lisätilasta, tarjolla on myös hienoja lisäominaisuuksia.

OneDrivessa ei ole varmuuskopiointiin yhtä paljon vaihtoehtoja kuin erillisissä varmuuskopiointiohjelmissa. Yksi parhaista ominaisuuksista on Henkilökohtainen säilö, johon voi tallettaa tärkeimmät ja salaisimmat tiedostot. Niihin pääsee käsiksi vain kirjautumalla sisään puhelimen Microsoft Authenticator -sovelluksella. Se tuo mielenrauhaa.

Ilmaisversiossa on tilaa vain kolmelle tiedostolle, joten jos Henkilökohtaista säilöä haluaa käyttää hieman kattavammin, maksukortti on kaivettava esiin. Jos Henkilökohtaiseen säilöön haluaa tallettaa rajoittamattoman määrän tiedostoja, käyttöön tarvitaan vähintään Microsoft 365 Personal -paketti. Siinäkään tapauksessa tiedostojen koko ei saa ylittää yhtä teratavua. OneDriven tila on jaettu kaikkien Microsoftin palvelujen kesken, ja palveluun voi kopioida myös Asiakirjat-kansion, Windowsin Työpöydän sisällön ja valokuvat. Synkronointi tapahtuu taustalla. Itse emme edes huomanneet täpötäyden kuvakansion kopiointia Microsoftin palvelimille, kun työskentelimme Windowsissa. Jos palveluun haluaa kopioida muita kansioita, ulkoisen ohjelman voi määrittää synkronoimaan tietokoneen OneDrive-kansion kanssa.


+ Helpot alkuasetukset

+ Huipputurvallinen paikka tiedostoille

– Henkilökohtaisen säilön käyttö on maksullista


Hinta on 1 teratavun tallennustilalle vuodeksi

Conclusion

OneDrive on loistava varmuuskopiointi ratkaisu. Yksi parhaista ominaisuuksista on Henkilökohtainen säilö

Ominaisuudet

Merkki
Microsoft
Toiminnot
Varmuuskopiointi
Käyttöjärjestelmä
Windows
Kieli
Suomi