Icecream Slideshow Maker Pro

Aloittelijalle sopiva ohjelma, jolla saa tehtyä diaesityksen, jossa kuvat vaihtuvat automaattisesti.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Muu
8.6

Joitakin vuosikymmeniä sitten oli suosittua teettää analogisista kuvista diakuvia. Kun diaheitin oli liitetty verkkovirtaan ja valkokangas rullattu alas, saattoi koko perhe istua tuntikausia katsomassa lomakuvista tai sukujuhlista koottua diaesitystä.

Diaesityksiin saa luotua lisää tunnelmaa Icecream Apps -yhtiön Slideshow Maker Pro -ohjelmalla, joka on hyödyllinen työkalu. Ohjelma maksaa vain noin 20 euroa. Vaikka toimintovalikoima on hintaan suhteutetun vaatimaton, on ohjelmassa kuitenkin kaikki tarvittavat toiminnot, jotta viimeisimmällä lomareissulla otetuista kuvista saa luotua diaesityksen.

Slideshow Maker Pro -ohjelma on suomenkielinen. Käyttäjän tarvitsee vain valita haluamansa kuvakansio, minkä jälkeen yksikertainen diaesitys valmistuu hetkessä.

 

Valitsimme kansiollisen kuvia, joihin liitettiin automaattiset siirtymät. Esitykseen voi lisätä musiikkia ja kuvien järjestystä voi muuttaa.

 

Käyttäjä voi halutessaan jo tässä vaiheessa tallentaa valmiin esityksen videona ja valita neljästä tarjolla olevasta tiedostomuodosta esimerkiksi yleisen mp4-tiedostomuodon. Mutta käyttäjä voi myös valita kuviin erilaisia siirtymiä ja tehdä esityksestä niin taiteellisen kuin haluaa. Kuviin voi myös liittää tekstiä, esimerkiksi selittämään tilannetta tai sijaintia, ja ohjelmassa voi määritellä, kuinka kauan kutakin kuvaa näytetään.

Lisäksi esitystä voi höystää taustamusiikilla. Ohjelmaan voi tuoda äänitiedoston ja liittää sen esitykseen. Lopuksi valitaan haluttu kuvatarkkuus, minkä jälkeen koko komeus tallennetaan videotiedostona.

Slideshow Maker Pro on helppokäyttöinen ohjelma, joka toimii vakaasti ja on hinnaltaan varsin edullinen.

Slideshow Makerista on saatavana ilmaisversio, jossa on rajoituksena korkeintaan kymmenen kuvan esitys ja tiedostomuotona vain webm-tiedosto. Ilmaisversion ja täysversion voi ladata valmistajan sivuilta.

 

+ Suomenkielinen

+ Helppo ja selkeä käyttää

+ Neljä tallennusmuotoa

 

Arvio

Icecream Slideshow Maker Pro on simppeli ja helppokäyttöinen ohjelma, joka sisältää tarvittavat toiminnot diaesityksen tekemiseen. Ohjelma on suomenkielinen.

Ominaisuudet

Merkki
Muu