Du bliver advaret på app'ens forside, hvis der er noget, du skal vide eller gøre.

Norton 360 (Android)

Norton 360 suojaa puhelimesi haitallisilta sovelluksilta ja epäilyttäviltä verkkosivuilta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Norton
9.2

Norton 360 antaa Android-puhelimille täyden suojan haitallisia sovelluksia ja epäilyttävien verkkosivustojen hyökkäyksiä vastaan.

Testasimme Norton 360 -sovellusta riippumattoman saksalaisen AV-Test-turvallisuusyrityksen kanssa, ja tulokset olivat erittäin selvät: Norton Mobile Security pysäytti kaikki haitalliset sovellukset, eikä vaarattomista sovelluksista tullut yhtään väärää hälytystä.

Tärkeimpiin toimintoihin pääsee yhdellä näytön napautuksella. Ohjelma antaa selkeän hälytyksen, jos puhelimessa on ongelmia tai muuta käyttäjän kannalta oleellista. Lisäksi se kertoo helppotajuisesti, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Virustarkistuksen lisäksi Norton 360:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat suojaus vaarallisilta verkkosivustoilta, varoitukset haitallisia linkkejä sisältävistä tietojenkalasteluviesteistä ja langattomien verkkojen skannaus. Sovellus tarkkailee myös sitä, voisiko puhelimen tietoturva-asetuksia optimoida. Esimerkiksi meitä se pyysi aktivoimaan sormenjälkitunnistuksen puhelimessa, jolla testasimme sovellusta.

Smart Scan -toiminto varmistaa, että virusskannaus on käynnissä vain silloin, kun puhelimen virtaa ei käytetä muihin tehtäviin. Tämä ominaisuus toimii niin kuin pitääkin, eikä Norton 360:n vaikutusta puhelimen suorituskykyyn huomaa ollenkaan.

 


+100-prosenttinen suoja

+ Helppo navigoida

+ Ei vääriä hälytyksiä


Hinta on vuoden tilaukselle, joko yhdelle puhelimelle tai tabletille.

Conclusion

Norton 360 suojaa puhelimesi haitallisilta sovelluksilta ja epäilyttäviltä verkkosivuilta.

Ominaisuudet

Merkki
Norton
Toiminnot
Virustorjuntaohjelma puhelimelle
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi ja muut pohjoismaiset kielet