Norton 360 Deluxe dækker hele familiens behov for både sikkerhed, backup-plads og en sikker VPN-forbindelse til internettet.

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe on yksi kattavimmista tietoturvapaketeista, joita elektroniikkalait-teiden suojaamiseen on tarjolla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Norton
9.0

Norton 360 Deluxe on kaikenkattava tietoturvapaketti, joka suojaa tietokoneita, tabletteja ja puhelimia. Kaupan päälle se tarjoaa muutamia hyviä lisätoimintoja.

Nortonilla on vuosikymmenten kokemus tietokoneiden tietoturvasta, ja se näkyy ohjelman helppokäyttöisyydessä. Vain harva toiminto on kahta napsautusta kauempana, ja kaikki tärkeimmät tiedot on koottu päävalikkoon. Siitä näkyy muun muassa, kuinka monta lisenssiä on käytössä ja milloin viimeisin skannaus on tehty. Kaikkiin toimintoihin pääsee nopeasti ohjelman päävalikosta, ja samaan paikkaan ilmestyy varoitus, jos kaikki ei ole kunnossa. Skannaus tapahtuu huomaamattomasti muiden töiden taustalla. Tämän vahvistivat myös mittaukset, joiden mukaan Norton 360 Deluxe kuuluu siihen virus- skannerien ryhmään, joka kuluttaa skannauksen aikana vähiten tietokoneen resursseja.

Ohjelma havaitsi kaikki haittaohjelmaluokat yhtä lukuun ottamatta täydellisesti eikä antanut virheellisiä varoituksia. Täysin uusista virusuhista se pysäytti vain 99,9 prosenttia.

Norton 360 Deluxessa on hyviä lisätoimintoja. Esimerkiksi turvallisesta VPN-yhteydestä ei tarvitse maksaa ylimääräistä, koska se sisältyy tietoturvapakettiin. Paketissa on myös 50 gigatavua tallennustilaa Nortonin verkkopalvelimilla. Hinta on korkea, mutta suojaus kattaa jopa viisi laitetta, joihin voi kuulua tietokoneita, puhelimia ja tabletteja. Ensimmäinen vuosi on tarjolla puoleen hintaan, ja sen jälkeen tilauksen voi peruuttaa, jos muualta löytyy parempi tarjous.

Norton 360 Deluxe testattiin yhteistyössä arvostetun saksalaisen AV-Test-tietoturvayrityksen kanssa.


+ VPN sisältyy hintaan

+ 50 Gt tallennustilaa verkossa

– Kallis

Conclusion

Norton 360 Deluxe on yksi kattavimmista tietoturvapaketeista, joita elektroniikkalait-teiden suojaamiseen on tarjolla.

Ominaisuudet

Merkki
Norton