Hvis du synes, denne nye udgave af hovedmenuen i Norton 360 er for overvældende, kan du skifte til et mere klassisk look med mindre tekst og færre muligheder.

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe antaa täyden turvan tietokoneelle, puhelimelle ja tabletille. Samalla saat mahtavia lisätoimintoja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Norton
9.9

Nortonin virustorjuntaohjelmat ovat verkkoturvallisuuden klassikoita, eikä Norton 360:n uusin versio vavisuta tätä asemaa.

Testasimme Norton 360 Deluxe-version. Se antaa suojan viidelle laitteelle, jotka voivat olla tietokoneita, tabletteja tai puhelimia.

Kun testasimme ohjelman Windows-versiota, se torjui KAIKKI uhat, joille se altistettiin. Tämä koski sekä vakiintuneita tietoturvauhkia että täysin uusia virusmuunnoksia. Ei ihme, että Norton uskaltaa luvata tietoturvapaketin pitävän virukset poissa laitteilta – tai saat rahasi takaisin.

Kun asensimme erääseen turvalliseen ohjelmaan täysin viattoman lisäyksen, saimme yksittäisen väärän varoituksen. Sen useampiin virheisiin emme testikäytön aikana törmänneet.

Lisäbonusta Norton 360 saa siitä, ettei se kuluta tietokoneen resursseja merkittävästi toimiessaan taustalla. Lisäksi siinä on muutamia mahtavia lisätoimintoja. Esimerkiksi turvallisesta VPN-yhteydestä verkkoon ei tarvitse maksaaylimääräistä. Kaupan päälle tulee myös 50 gigatavua verkkotallennustilaa Nortonin palvelimelle. Se on turvallinen paikka tietokoneen tiedostojen varmuuskopiointiin.

Kaikki toiminnot ovat selkeässä järjestyksessä ja nopeasti käytettävissä ohjelman päävalikon kautta. Päävalikossa näkyvät myös varoitukset, jos jotain on vialla.

Norton 360 -testi suoritettiin yhteistyössä arvostetun saksalaisen tietoturvayrityksen AV-Testin kanssa.


+ Ei kuormita tietokonetta merkittävästi

+ Suojaa tietokoneen hyvin

+ Runsaasti toimintoja


Hinta kattaa vuoden tilauksen viidelle laitteelle

Conclusion

Norton 360 Deluxe antaa täyden turvan tietokoneelle, puhelimelle ja tabletille. Samalla saat mahtavia lisätoimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Norton
Toiminnot
Tietoturva
Käyttöjärjestelmä
Windows, Android
Kieli
Suomi, ruotsi ja muilla kielillä