Du får tydelige advarsler i app'en, hvis der er noget, du er nødt til at tage stilling til.

Norton 360 Mobile Security

Norton 360 tarjoaa puhelimelle turvallisen suojan internetin tietoturvauhkia vastaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Norton
8.5

Norton 360 on haittasovelluksilta ja vaarallisilta verkkosivustoilta suojaava kilpi puhelimelle. Latasimme Norton 360:n Google Play Kaupasta Android-puhelimelle ja teimme tilauksen. Ohjelman hintatason voi valita kolmesta vaihtoehdosta, jotka tarjoavat eritasoista suojaa. Tätä testiä varten valitsimme halvimman version, joka suojaa vain yhden laitteen ja jossa ei ole turvallista surffailua tukevaa VPN-verkkoyhteyttä. Kallein ratkaisu kattaa viisi laitetta ja on noin neljä kertaa kalliimpi. Norton 360 toimii puhelimessa vasta kun sille on antanut monenlaisia lupia, mutta onneksi asetusten tekeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. 

Norton 360:n perusversio tarjoaa riittävän suojan useimpien käyttäjien tarpeisiin. Tärkeintä on kyky skannata uusia sovelluksia ja puhelimessa jo olevia tiedostoja, ja Norton 360 tekee sen vaivatta. Testasimme ohjelmaa yhteistyössä saksalaisen tietoturvayhtiö AV-Testin kanssa. Sovellus havaitsi kaikki tunnetut uhat ja pysäytti 100 prosenttia myös uusimmista puhelimeen kohdistuvista uhista – eikä testin aikana tullut vääriä varoituksia.

Norton 360 toimii jatkuvasti puhelimen muiden toimintojen taustalla ja yrittää estää haitalliset sovellukset, mutta se ei kuluta akkua merkittävästi. Sovelluksen pääikkunassa on opettavainen yhteenveto Norton 360:n tärkeimmistä ominaisuuksista, esimerkiksi viimeisimmän skannauksen tulokset. Itse sovelluksen lisäksi testasimme myös Nortonin asiakaspalvelua yrityksen verkkosivuilla olevan chat-ikkunan muodossa. Yritykset ymmärtää viestittelyä olivat uuvuttavaa kamppailua, koska kaikki ajettiin ilmeisesti ensin huonon konekääntimen läpi.


+ Suojaa puhelinta turvallisesti

+ Ei vääriä hälytyksiä

– Huono asiakaspalvelu


Hinta on vuodeksi yhdelle laitteelle.

Conclusion

Norton 360 tarjoaa puhelimelle turvallisen suojan internetin tietoturvauhkia vastaan.

Ominaisuudet

Merkki
Norton
Toiminnot
Safe Search, Wi-Fi-safety, SMS-safety
Käyttöjärjestelmä
Android