Norton 360 Standard er en omfattende, men også lidt dyr sikkerhedspakke.

Norton 360 Standard

Tehokas haittaohjelmien torjuja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #NortonLifeLock
9.5

Riippumaton saksalainen testilaboratorio AV-Test löytää joka päivä yli 350000 uutta haittaohjelmaa netistä. Uusien haittaohjelmien luominen on niin helppoa, että vuonna 2019 AV-Testin tietokanta ylitti miljardin haittaohjelman rajapyykin ensimmäistä kertaa.

Näiden tietojen valossa tietokone on syytä varustaa hyvällä tietoturvaohjelmalla. Testasimme Norton 360 Standard -tietoturvaohjelman yhteistyössä AV-Testin kanssa.

Nortonin tietoturvaohjelmat yltävät yleensä testiemme kärkeen, eikä tämäkään kerta ole poikkeus. Norton 360 Standard torjui kaikki testissä käytetyt haittaohjelmat. Ohjelma vie suhteellisen vähän tietokoneen resursseja, joten tietokoneella pystyy työskentelemään ongelmitta samaan aikaan, kun Norton tarkistaa sen haittaohjelmien varalta.

Testissä kokeiltiin myös, pystyykö Norton 360 erottamaan haittaohjelman epäilyttävältä vaikuttavasta turvallisesta ohjelmasta. Norton 360 antoi testin aikana yhden väärän hälytyksen. Se ei ole mikään katastrofi, mutta johti siihen, että Norton pudotettiin toiselle sijalle viimeisimmässä tietoturvapakettien suurtestissämme.

Norton 360 Standard on kattava mutta hieman tyyris tietoturvapaketti. Haittaohjelmia vastaan tarjoamansa tehokkaan suojan lisäksi ohjelman vuositilaukseen sisältyy myös 10 gigatavun verkkovarmistustila esimerkiksi tiedostojen varmuuskopioille.

Hintaan sisältyy vuoden suojaus yhdelle laitteelle sekä edellä mainittu verkkovarmistustila.


+ Yksi tehokkaimmista tietoturvapaketeista

+ Verkkovarmistustila

– Antoi yhden väärän hälytyksen

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

Yksi tämän hetken parhaista tietoturvapaketeista. Antoi kuitenkin testatessa yhden väärän hälytyksen.

Ominaisuudet

Merkki
NortonLifeLock
Toiminnot
Haitta-, kiristys- ja vakoiluohjelmien torjunta. Palomuuri, salasanojen hallinta, vpn-yhteys ja webkameran suojaus.
Käyttöjärjestelmä
Windows 10/8/7
Kieli
Suomi