Norton Mobile Security and Antivirus

Kattava suoja puhelimelle.

tekijä #Ohjelmat sovellukset ja pelit #NortonLifeLock
9.1

Nortonin tietoturvasovellus Android-laitteille on samaa korkeaa tasoa kuin Windows-versiossa. Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa kattavan suojan, eikä kuluta kovin paljon puhelimen resursseja.

Testasimme Norton Mobile Security and Antivirus -sovellusta yhteistyössä riippumattoman saksalaisen AV-Test-testilaboratorion kanssa. Norton Mobile Security pysäytti kaikki haitalliset sovellukset, joilla testipuhelinta pommitettiin. Sovellus ei myöskään antanut yhtään väärää hälytystä vaarattomista sovelluksista.

Sovelluksen aloitusikkunasta saa yleiskuvan kaikista tärkeimmistä toiminnoista. Täältä käyttäjä esimerkiksi näkee, jos osa suojauksesta ei toimi sataprosenttisesti. Täydellinen suojaus syntyy, kun käyttäjä sallii sovellukselle pääsyn puhelimen asetuksiin, kuten esimerkiksi sijaintitietoihin.

Nortonin sovellus antaa puhelimelle hyvän suojan erilaisia haittaohjelmia vastaan. Sovellus tarkistaa puhelimen säännöllisesti ja suojaa myös käyttäjän luottamukselliset tiedot sekä torjuu epäilyttävät sivustot.

Nortonin sovellus on käännetty suomeksi, joten käyttäjän on helppo ymmärtää, mitä erilaiset toiminnot pitävät sisällään.

Ohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivää. Android-versio maksaa vuositilauksena yhdelle laitteelle 17,99 euroa. Sovelluksen lisenssin voi ostaa myös kolmelle laitteelle valmistajan sivuilta 30 euron hintaan.


+ Antaa tehokkaan suojan

+ Monipuoliset toiminnot

+ Suomenkielinen

+ Ei antanut vääriä hälytyksiä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Nortonin tietoturvasovellus torjuu kaikki haitalliset sovellukset, ennen kuin ne pääsevät tekemään pahojaan Android-puhelimeen.

Ominaisuudet

Merkki
NortonLifeLock
Toiminnot
Mobiilitietoturva ja virustorjunta
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Suomi