Sikkerhedspakken fås i flere versioner, så du slipper for ubrugte funktioner.

Trend Micro Internet Security

Trend Micro havaitsi kaikki tietokoneuhat testissämme, mutta skannaus hidasti selainta hieman.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Trend Micro
8.6

Trend Micro Internet Securityn käytön aloittaminen ei vaadi paljon taustatietoa tietoturvaohjelmista. Suuri painike, jossa on teksti Scan, hallitsee ikkunaa, kun käynnistät sovelluksen. Painikkeen alla näkyy, milloin tietokone on skannattu viimeksi. Ohjelman muut asetukset ovat helposti käytettävissä esimerkiksi yksityisyyden suojaamiseksi verkossa. Suuren skannauspainikkeen painaminen käynnistää tehokkaan haun tietokoneellasi. Trend Micron virustentorjuntaohjelma havaitsi 100-prosenttisesti haitalliset ohjelmistot, joille se altistettiin. Tämä koski sekä aiempia tunnettuja uhkia että aivan uusia viruksia, jotka oli juuri lähetetty verkkoon.

Trend Micron tietoturvapaketissa suurin miinus on se, että se hidastaa verkkosivujen näyttöä selaimella huomattavasti. Tyypillisen verkkosivuston avaaminen kesti 25 prosenttia kauemmin kuin ennen Trend Micro Internet Securityn asentamista. Onneksi vaikutus muihin tietokoneen toimintoihin ei ollut yhtä huomattava.

Havaitsimme testin aikana vain yhden väärän varoituksen. Yritimme asentaa muutoin täysin turvallisen ohjelman, jonka Trend Micro tulkitsi virukseksi. Jos haluat suojata vain yhden tietokoneen ilman lapsilukkoa ja järjestelmän optimointia, voit tilata pienemmän Trend Micro -tietoturvapaketin, joka maksaa vain 20 euroa vuodessa.

Testasimme Trend Micro Internet Securitya yhteistyössä riippumattoman saksalaisen AV-Test-tietoturvayrityksen kanssa.


+ Tehokas skannaus

+ Helppo ja selkeä

– Yksi väärä varoitus

– Hidastaa selainta

Conclusion

Trend Micro havaitsi kaikki tietokoneuhat testissämme, mutta skannaus hidasti selainta hieman.

Ominaisuudet

Merkki
Trend Micro
Käyttöjärjestelmä
Windows 7, 8, 10, 11