Appen är på engelska

Trend Micro Mobile Security & Antivirus

Älä päästä viruksia Android-puhelimeen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Trend Micro
9.0

Trend Micro Mobile Security & Antivirus on tehokas tietoturvasovellus, joka tarkistaa Android-puhelimen virusten varalta. Sovelluksesta on saatavana myös ilmaisversio.

Testasimme Trend Micron tietoturvasovellusta yhteistyössä riippumattoman saksalaisen AV-Test-testilaboratorion kanssa ja tulokset olivat selkeät: sovellus torjui kaikki virukset, joille se altistettiin.

Trend Micron sovellus ei myöskään antanut yhtään väärää hälytystä vaarattomista sovelluksista, mitä monet muut tietoturvasovellukset toisinaan tekevät.

Sovelluksessa on paljon muitakin toimintoja, kuten esimerkiksi käyttämättömien sovellusten automaattinen sulkeminen. Useimmat toiminnoista ovat kuitenkin saatavana vain sovelluksen maksullisessa versiossa, jonka vuosimaksu on 19,95 euroa. Jos tarvitset tietoturvasovellusta myös Windowsiin, voit säästää rahaa ostamalla pakettiratkaisun Trend Microlta.

Trend Micro Mobile Security & Antiviruksen saa myös iOS-laitteille. Vuosilisenssi maksaa 21 euroa.

Mobile Security & Antivirus -sovellus lähettää ahkerasti ilmoituksia. Välillä voi tuntua, että niitä tulee liiankin kanssa, sillä läheskään kaikki ilmoitukset eivät ole varoituksia tai vaadi mitään toimenpiteitä. Asetusten pienen tutkimisen jälkeen kaikkein häiritsevimmät ilmoitukset saatiin kuitenkin otettua pois päältä.


+ Torjuu kaikki virukset

+ Ei anna vääriä hälytyksiä

– Liikaa ilmoituksia

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Trend Micron tietoturvasovellus antaa Android-puhelimelle tehokkaan suojan viruksia vastaan.

Ominaisuudet

Merkki
Trend Micro
Toiminnot
Virusten torjunta Android-laitteissa
Käyttöjärjestelmä
Android
Kieli
Englanti