Du kan holde videomøder med helt op til 100 deltagere i den gratis version af Zoom.

Zoom

Käy videoneuvotteluja yhden tai useamman henkilön kanssa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Ohjelmat sovellukset ja pelit #Zoom
7.6

Zoom on videoneuvotteluihin käytettävä palvelu, joka tarjoaa hyvää kuvan- ja äänenlaatua sekä monia käteviä ja hauskoja toimintoja. Käyttäjätilin luomiseen menee vain hetki, minkä jälkeen voi ryhtyä järjestämään ensimmäistä videoneuvottelua. Käyttöliittymä on englanninkielinen, mutta tekstiä on melko vähän, joten ohjelmaa on suhteellisen helppo käyttää, vaikka ei kovin hyvin osaisikaan englantia.

Yli kahden henkilön väliset videoneuvottelut voivat kestää Zoomin ilmaisversiossa enintään 40 minuuttia. Jos videoneuvotteluun osallistuu vain kaksi henkilöä, he voivat puhua niin kauan kuin haluavat. Zoomin ilmaisversiossa voi isännöidä maksimissaan 100 osallistujan videoneuvottelua.

Jos käytössä on hyvä webkamera, kuva näkyy kirkkaana ja selkeänä jopa 720p-tarkkuudella. Taustaa voi halutessaan vaihtaa niin, että neuvottelun muut osanottajat näkevät esimerkiksi hiekkarannan keittiön tiskivuoren sijasta. Taustan vaihtamisen pitäisi onnistua parhaiten, jos taakse kiinnitetään vihreä kangas.

Testatessa taustakuvassa esiintyi jonkin verran värinää, kun temppua kokeiltiin kahden erilaisen vihreän huovan avulla. Kuva oli yllättäen parempi, kun Zoom määritettiin vaihtamaan taustakuvaa ilman vihreää taustakangasta. Tehokkaan tietokoneen käyttäjät voivat hyödyntää myös videota taustakuvana. Videon avulla saadaan luotua mielikuva, että kuvan henkilö on jossain aivan muualla kuin kotikonttorissaan.

Zoomin avulla käytyjen videoneuvotteluiden salaamisessa on esiintynyt ongelmia, mutta ne on luvattu korjata.


+ Paljon toimintoja

+ Hyvä kuvanlaatu

– Aikarajoitus

– Englanninkielinen

 

Täältä voit ladata Zoomin:

https://zoom.us/download

Arvio

Zoom on hyvä ohjelma videoneuvotteluja varten. Se sisältää monia hauskoja ja käteviä toimintoja, joita ei ole esimerkiksi Skypessä.

Ominaisuudet

Merkki
Zoom
Toiminnot
Videoneuvottelu
Käyttöjärjestelmä
Windows, Android, iOS
Kieli
Englanti