Alarmknappen sidder lige under kameraet på bagsiden af telefonen.

Doro 8110

Doro 8110 puhelimessa on monia hyviä toimintoja, jotka auttavat näkö- ja kuulo-ongelmaisia ja ikäihmisiä käyttämään älypuhelinta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Doro
8.5

Doro 8110 on itsestäänselvä valinta näkö- ja kuulo-ongelmaisille sekä ikäihmisille, joilla ei ole aiemmin ollut älypuhelinta.

Puhelin on suunniteltu erittäin harkitusti ja mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Selkeys alkaa painetusta pikaoppaasta, joka on pakattu laatikkoon puhelimen kanssa. Siinä on käytetty huomattavasti normaalia suurempaa kirjasinkokoa. Puhelimen asetusten määrittämisen aikana saa apua ja pikaperehdytyksen kosketusnäytön käyttöön. Asetusvaiheessa puhelimeen voi lisätä läheisten nimet ja puhelinnumerot. Yhteystiedot yhdistetään puhelimen taustapuolella olevaan erityiseen hälytyspainikkeeseen. Jos sitä pitää painettuna pitkään tai jos sitä painaa kolme kertaa peräkkäin, Doro 8110 päästää korkean hälytysäänen ja ilmoittaa yhteyshenkilöille, että käyttäjä on vaikeuksissa. Puheluissa ääni kuuluu voimakkaana ja selkeänä. Kuulokkeiden käyttäjät voivat säätää yhden kuulokkeen ääntä kovemmalle, jos molemmissa korvissa ei ole yhtä hyvä kuulo. Useimmat tekstit on kirjoitettu isoilla ja selkeillä kirjaimilla. Tämä koskee erityisesti Doron omaa asetusvalikkoa, jonka avulla puhelinta voi helposti muokata oman maun mukaiseksi. Automaattisesti säätyvä näytön kirkkaus on asetettu ihmeellisen alhaiseksi. Niin alhaiseksi, että meidän piti poistaa automatiikka käytöstä ja lisätä kirkkautta manuaalisesti, jotta näimme näytön selvemmin. Tämä on hieman outoa, kun tarkoituksena on tarjota erityisiä näyttöasetuksia muun muassa värisokeille.

Kamera ottaa kelvollisia kuvia hyvässä valaistuksessa, mutta jos päivänvalo ei riitä, kuvat ovat joko alivalottuneita tai kameran voimakas salama hallitsee niitä.


+ Erittäin helppokäyttöinen

+ Kätevä hälytyspainike

– Alhainen näytön kirkkaus

Conclusion

Doro 8110 puhelimessa on monia hyviä toimintoja, jotka auttavat näkö- ja kuulo-ongelmaisia ja ikäihmisiä käyttämään älypuhelinta.

Ominaisuudet

Merkki
Doro
Suoritin
Spreadtrum SC9863A
Muisti
2 GB
Tallennustila
32 GB
Näytön koko
6,1"
Näytön tarkkuus
1560 x 720 px
Liitännät
USB-C
Akkukesto
Noin vuorokauden
Akun kapasiteetti
3000 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 11
Mitat
15,6 x 7,3 x 0,92 cm
Paino
167 gr
Sormenjälkilukija
Ei
Kamera
13 MP, 5 MP (front)
Microsd-korttipaikka
Kyllä
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench: single-core 128, multi-core 480