Du får den helt rene udgave af Android i Pixel 7 Pro.

Google Pixel 7 Pro

Pixel 7 Pron kamera on yksi tämän hetken puhelinten parhaista.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Google
9.3

Googlen Pixel 7 Pro hyödyntää kaikkia Googlen oman Android-käyttöjärjestelmän vahvuuksia. Puhelimen käyttökokemus on todella mukava, ja kaikki valikot ja sovellukset toimivat sujuvasti ilman katkonaisia animaatioita tai muita häiriöitä.

Useimmat puhelinvalmistajat virittävät Android-käyttöjärjestelmää omilla puhelimillaan, mutta Pixel 7 Pro -puhelimessa pyörii Android 13:n eli Androidin uusimman päivityksen puhdas versio.

Tämä tarkoittaa, että Google-puhelimen käyttäjät saavat uudet Android-päivitykset ensimmäisten joukossa, koska niitä ei tarvitse ensin säätää. Päivitykset voivat tuoda mukanaan muutamia erikoisominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tallentaa kuorsausta nukkuessa. Tarpeettomat ominaisuudet voi kuitenkin vain jättää käyttämättä.

Näyttö on suuri, terävä ja kaunis. Lasi kaartuu sivuilta, ja kuva ulottuu reunaan asti. Elokuvissa on erinomainen kontrasti, ja kiinteät stereokaiuttimet tuottavat hienon äänen siihen nähden, että kyseessä on vain puhelin.

Kamera on kerta kaikkiaan uskomaton. Se ottaa loistavia kuvia, eikä käyttäjän tarvitse muuta kuin ottaa puhelin taskusta, osoittaa kohdetta ja painaa laukaisinta. Kamera kompensoi heikkoa valaistusta hyvin, ja se ottaa mielestämme parempia muotokuvia kuin minkään muun puhelimen kamera. Videokuva näyttää lähes ammattimaiselta, ja hidastustoiminto on näyttävä. Tallennus onnistuu jopa 4K-tarkkuudella ja jopa 240 kuvaa sekunnissa – tosin ei molemmilla samanaikaisesti. Tallennustilaa ei voi laajentaa, joten ennen puhelimen ostamista on päätettävä, riittääkö 128 gigatavua vai kannattaisiko sittenkin investoida kalliimpaan 256 gigatavun versioon.

Pixel 7 Pron akku ei ollut kovin vakuuttava, sillä se kesti testimme aikana vain noin vuorokauden. Otimme aamulla täyteen ladatun puhelimen käyttöön ja käytimme sitä päivän aikana vain erilaisiin perustoimintoihin, mutta nukkumaan mennessä akusta oli jäljellä enää 15 prosenttia.

Google Pixel 7 Pro on lasia sekä etu- että taustapuolelta, ja testipuhelimeemme tuli pieniä naarmuja jo muutaman viikon käytön aikana. Puhelimen kanssa kannattaa siis käyttää suojakuorta.


+ Fantastinen kamera

+ Täysin puhdas Android-versio

–  Ei microSD-korttipaikkaa

Conclusion

Pixel 7 Pron kamera on yksi tämän hetken puhelinten parhaista.

Ominaisuudet

Merkki
Google
Suoritin
Tenson G2
Muisti
8 Gt
Tallennustila
128 Gt
Näytön koko
6,7"
Näytön tarkkuus
3120 x 1440 pixels
Liitännät
USB-C
Akun kapasiteetti
5000 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 13
Verkko
Wi-Fi 6E, 5G
Mitat
16,3 x 7,7 x 0,89 cm
Paino
212 g
Kamera
50 MP
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench 5: Singlecore 1038, Multi-Core 3127