Fingeraftrykslæseren sidder på siden af telefonen.q

Huawei Nova 5T

Neljällä takakameralla varustettu hyvä ja huokea puhelin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Huawei
9.0

Huawei Nova 5T sopii niille käyttäjille, joiden mielestä on aivan älytöntä maksaa älypuhelimesta yli 800 euroa.

Nova 5T kuuluu puhelimien keskikastiin, mutta ensisilmäyksellä on vaikea nähdä, missä kohtaa valmistaja on säästänyt kalliimpiin huippumalleihin verrattuna.

Kaikkein huokeimmista älypuhelimista poiketen Nova 5T jaksaa pyörittää ongelmitta myös vaativimpia sovelluksia. Nova 5T on huippumalleja aavistuksen hitaampi, mutta eron nopeudessa huomaa vasta siinä vaiheessa, kun Nova 5T:ssä ja esimerkiksi sen isosiskossa, P30 Pro -mallissa, pyörittää samaa sovellusta yhtä aikaa.

Näytössä on kirkas kuva, mutta vasemmassa yläkulmassa oleva etukameran musta aukko häiritsee hieman kuvia tai videoita katsottaessa.

Sormenjälkilukija löytyy puhelimen kyljessä olevasta virtapainikkeesta. Lukijan avulla saa avattua puhelimen lukituksen nopeasti. On kaiken kaikkiaan hyvä idea laittaa kaikki fyysiset painikkeet puhelimen oikeaan kylkeen, jossa ne ovat helposti peukalon ulottuvilla.

Puhelimessa ei ole kuulokeliitäntää, mutta mukana tulee sovitin, jonka avulla kuulokkeet saa liitettyä puhelimen usb-c-liitäntään, jota käytetään myös laitteen lataukseen.

Takaosasta löytyy peräti neljä kameraa, jotka tuottavat yhdessä todella upeita kuvia. Voisimme epäröimättä käyttää Huawei Nova 5T:tä ainoana kamerana.

Puhelimen akkukesto on erinomainen. Testatessa puhelinta käytettiin tavanomaisten toimintojen lisäksi valokuvaukseen ja jossain määrin myös navigointiin Google Mapsin avulla, ja silti akusta riitti virtaa yli puolentoista vuorokauden käyttöön.

Huawei Nova 5T ei tuota pettymystä millään osa-alueella, ja se kuuluu puhelimiin, jotka tarjoavat tällä hetkellä eniten vastinetta rahalle.


+ Hyvä kamera

+ Hyvä hinta-laatusuhde

– Ei kuulokeliitäntää

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaopas-palvelusta.

 

Conclusion

Huawei Nova 5T on erinomainen puhelin houkuttelevaan hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
Huawei
Suoritin
Kirin 980
Muisti
6 Gt
Tallennustila
128 Gt
Näytön koko
6,26"
Näytön tarkkuus
2340 x 1080 px
Liitännät
Usb-c
Akkukesto
36 t
Akun kapasiteetti
3750 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 9.0
Verkko
Wi-Fi 5
Mitat
154,3 x 74 x 7,8 mm
Paino
174 g
Sormenjälkilukija
Kyljen virtapainikkeessa
Kamera
Takana 48+16+2+2 MP / edessä 32 MP
Microsd-korttipaikka
Ei