Kameraet popper op i siden af telefonen.

Lenovo Legion Phone Duel

Erittäin nopea pelipuhelin vaakasuuntaisella käyttöliittymällä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Lenovo
8.9

Legion Phone Duel on puhelin, joka on tehty erityisesti niille, jotka haluavat pelata puhelimellaan. Jos laitteella ei ole tarkoitus pelata, kannattaa etsiä jokin toinen puhelin.

Jo ennen kuin Legion Phone Duel saadaan pois myyntipakkauksesta, on selvää, että kyseessä ei ole mikään tavallinen puhelin. Kun pakkauksen pahvisiipiä käännetään sivulle, kuuluu kova, räikeä äänitehoste – melkein kuin juna jarruttaisi.

Lenovon puhelimessa on runsaasti enemmän tai vähemmän hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erityisen. Esimerkiksi takana on kirkkaanpunainen logo, joka kertoo, että kädessäsi ei ole mikään halpa ja vaatimaton luuri.

Muotoilu on suunniteltu huolella niin, että puhelin sopii parhaiten pidettäväksi vaaka-asennossa. Esimerkiksi selfiekamera ponnahtaa esiin puhelimen oikealta pitkältä sivulta. Se käy näppärästi, kun puhelinta pidetään vaakatasossa, mutta jos puhelinta pidetään tavalliseen tapaan pystyasennossa, yrittää kamera tulla esiin kohdasta, jossa sormet ovat.

Legion Phone Duel toimii hienosti puhelimena, jossa on hyvä ääni puheluissa ja 5G-nopeus datayhteydessä. Kuitenkin vasta peleissä puhelin pääsee näyttämään, mitä se osaa.

On melko vaikuttava kokemus käynnistää todella vaativa Androidille tehty peli, ja katsella sitä hyvällä näytöllä, jossa on erittäin nopea virkistystaajuus. Kun pelin oli aloittanut, teki todella tiukkaa olla ajamatta vielä yksi rata graafisesti kauniissa Asphalt 9 -kilpa-ajopelissä.

Pelin ääni on upein, mitä olemme koskaan kuulleet matkapuhelimen yhdysrakenteisista kaiuttimista. Legion Phone Duelissa on erinomaiset, eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet näytön molemmin puolin, kun laitetta pidetään vaakatasossa, ja on vaikea ymmärtää, miten tällainen pieni laite voi tarjota niin rikkaan äänielämyksen.

Pieni haittapuoli hyvistä kaiuttimista ja moottoroidusta etukamerasta on, että puhelin on melko raskas. Sormet väsyivät, kun puhelinta piti kädessä pitkiä aikoja nettiä käyttäessä. Legion Phone Duel toimiikin parhaiten, kun siitä pidetään kiinni molemmilla käsillä.


+ Uskomattoman upea ääni

+ Erittäin nopea

– Selfiekameran sijainti

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Arvio

Huippunopea puhelin erityisominaisuuksilla, joista on iloa vain silloin, kun puhelimella pelataan.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Suoritin
Qualcomm Snapdragon 865+
Muisti
16 Gt
Tallennustila
512 Gt
Näytön koko
6,65"
Näytön tarkkuus
1080 x 2340 px
Liitännät
USB-C
Akkukesto
Noin vuorokauden
Akun kapasiteetti
5000 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 10
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
16,9 x 7,8 x 0,99 cm
Paino
239 g
Sormenjälkilukija
On
Kamera
64 MP, 16 MP ultralaajakulma, 20 MP etukamera moottorilla
Microsd-korttipaikka
Ei