Den røde knap på siden kan bruges som genvej til dine apps.

Motorola ThinkPhone

ThinkPhone on nopea älypuhelin, jossa on kätevä pikanäppäin – ja jonka voi huoletta pudottaa lattialle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Motorola
8.8

Motorola ThinkPhone on vankka älypuhelin, jossa on näppäriä toimintoja. Sitä voi esimerkiksi käyttää yhdessä Windows-tietokoneen kanssa Motorolan Ready for -ohjelman avulla. Kun puhelin ja tietokone ovat samassa verkossa, puhelimen näytön voi helposti peilata tietokoneelle ja puhelimen tiedostoja voi avata Windowsissa. Yhteyden muodostamiseksi meidän piti vain skannata tietokoneen näytöllä oleva QR-koodi ThinkPhonella. Ohjeista huolimatta emme saaneet puhelinta toimimaan tietokoneen webkamerana, ja matkan varrella oli myös muita ongelmia. Kyseiset toiminnot toimivat todennäköisesti paremmin Lenovon ThinkPad-tietokoneissa, joita Motorola itse käyttää Ready for -ohjelman esittelemiseen. Myös Think-Phonen musta kuori ja punaiset yksityiskohdat johdattavat ajatukset emoyhtiö Lenovon kannettaviin ThinkPad-tietokoneisiin.

ThinkPhone-puhelimen sivulla on punainen pikapainike, jolla voi esimerkiksi avata sovelluksia yhdellä painalluksella. Painikkeen toiminnot voi itse valita puhelimen asetuksista. Pikanäppäin on hyvä idea, mutta jos puhelin on oikeassa kädessä, kaukana puhelimen vasemmalla sivulla olevaan painikkeeseen on melko vaikea yltää.

Puhelin reagoi nopeasti. Se ei ole aivan nopeimpien testaamiemme puhelimien tasolla, mutta pyörittää silti kaikkia sovelluksia ilman viivettä. OLED-näytön suuri virkistystaajuus korostaa nopeuden vaikutelmaa. 144 Hz:n virkistystaajuus saa kaiken näyttämään upealta ja sujuvalta, vaikka näytöllä tapahtuisi paljon samaan aikaan.

Emme malttaneet olla testaamatta puhelimen väitettyä kestävyyttä, joten pudotimme sen tahallaan kolme kertaa tavalliselta puhelimen käyttökorkeudelta. Se osui linoleumilattiaan ensin reuna edellä, sitten näyttö edellä ja lopuksi taustapuoli edellä, mutta siihen ei tullut näkyviä vaurioita, ja kaikki toimi pudotusten jälkeen niin kuin pitikin. ThinkPhone on jämäkkyydestään huolimatta ohut ja tyylikäs, ja kumipintaisen taustan ansiosta on epätodennäköistä, että puhelin oikeasti putoaisi.


+ Erittäin kestävä

+ Tyylikäs näyttö

– Yhteispelissä tietokoneen kanssa on ongelmia

Conclusion

ThinkPhone on nopea älypuhelin, jossa on kätevä pikanäppäin – ja jonka voi huoletta pudottaa lattialle.

Ominaisuudet

Merkki
Motorola
Suoritin
Snapdragon 8+ Gen 1
Muisti
8 GB
Tallennustila
256 GB
Näytön koko
6,6"
Näytön tarkkuus
2400 x 1080 pixels
Liitännät
USB-C
Akun kapasiteetti
5.000 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 13
Verkko
Wi-Fi 6E
Mitat
15,88 x 7,44 x 0,83 cm
Paino
189 g
Kamera
50 MP, 13 MP, 2 MP, 32 MP
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench 6: 1769 single core, 4593 multi core, 4906 OpenCL