Ved siden af kameraet sidder en lille skyder, der hurtigt kan sætte telefonen på lydløs.

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro on erinomainen huippupuhelin, jossa on valtava akku, joka latautuu yllättävän nopeasti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #OnePlus
9.0

OnePlus 10 Pro on yksi parhaista juuri tällä hetkellä saatavana olevista Android-puhelimista. Se on yksinkertaisesti puhelin, jossa ei ole mitään todellisia heikkouksia.

Puhelin on hyvin koottu, ja sitä on mukava pitää kädessä. Se on melko sileä, mutta taustapuolen lasia on hiottu niin, että se on mattapintainen ja lähes pehmeän tuntuinen. Jos sinulla on taipumusta puhelimen pudottamiseen, voit käyttää mukana tulevaa silikonisuojusta. Pakkauksessa on mukana myös erittäin nopea laturi. Vaikka akun kapasiteetti on peräti 5 000 mAh, sen lataaminen täyteen kestää vain hieman yli puoli tuntia.

Puhelimen suorituskyky on huippuluokkaa, sillä OnePlus 10 Pro on täynnä uusinta tekniikkaa. Prosessori on tässä tärkein tekijä. Se on yksi nopeimmista, joita olemme mitanneet vertailutyökalullamme.

Nopea prosessori ja näytön erittäin hyvä 120 Hz:n virkistystaajuus varmistavat sujuvan käyttökokemuksen selattaessa esimerkiksi verkkosivuston sisältöä.

Kamera on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen Hasselblad-yrityksen kanssa. Se ottaa mukavan laadukkaita kuvia, mutta se ei nouse muita tämän hintaluokan puhelimia korkeammalle. Onhan kyseessä kuitenkin edelleen matkapuhelimen kamera ja siihen liittyvät rajoitukset.

Otimme sarjan kuvia käyttämällä vain kameran oletusasetuksia ja vertasimme niitä vertailukuviin, jotka otimme Xiaomi 11:n kameralla, joka on edullisempi puhelin ja muistuttaa monin tavoin OnePlus 10 Prota. Tässä Xiaomi-puhelimen kuvat olivat itse asiassa parhaita.

OnePlus 10 Pron Hasselblad-kamera tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kokeilla erilaisia valokuvausasetuksia, jos sellainen kiinnostaa. Pro-asetuksista voit helposti säätää muun muassa suljinaikaa ja ISO-arvoa, eikä kameran linssien välillä vaihtaminen ole ongelma. Se on myös koristeellisin puhelimessa näkemämme kamera. Takakameramoduuli koostuu neljästä yhtä suuresta ympyrästä, joissa salama ja linssit on asennettu lasikehykseen, johon Hasselbladin nimi on huomaamattomasti pujotettu.

Pieni liukusäädin toisen reunan yläosassa on mukava yksityiskohta. Siitä voi nopeasti vaihtaa soitto-, värinä- tai äänettömän tilan välillä, jotta puhelut eivät häiritse sinua enempää kuin on tarpeen.


+ Erittäin nopea

+ Tyylikäs näyttö

+ Nopea lataus

Conclusion

OnePlus 10 Pro on erinomainen huippupuhelin, jossa on valtava akku, joka latautuu yllättävän nopeasti.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Suoritin
Snapdragon 8 Gen 1
Muisti
8 Gt
Tallennustila
128 Gt
Näytön tarkkuus
3216 x 1440 pixels
Liitännät
USB-C
Akun kapasiteetti
5.000 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 12
Verkko
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
Mitat
16,3 x 7,39 x 0,86 cm
Paino
201 g
Muuta
48 MP, 8 MP tele, 50 MP ultravid, 32 MP selfie
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench: 1259 single, 4189 multi