OnePlus 10T fås i de to eksotiske farver: Moonstone Black og Jade Green.

OnePlus 10T 5G

OnePlus 10T erottuu edukseen epätavallisen nopean laturin ansiosta. Akku on täynnä alle puolessa tunnissa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #OnePlus
9.0

OnePlus 10T on historiallisen nopea ladata. Ennätys on puhelimen mukana toimitettavan ison laturin ansiota. Monet valmistajat eivät enää pakkaa puhelimiensa mukaan ollenkaan laturia, mutta OnePlus on päättänyt kulkea omaa polkuaan ja sujauttanut laatikkoon 10T:n kanssa peräti 150 watin laturin.

Puhelimen lataaminen tyhjästä täyteen kesti alle puoli tuntia. Se on hyvä uutinen kaikille, joiden on vaikea pärjätä ilman puhelinta pitkiä aikoja kerrallaan. Langattomasta latauksesta on tosin tingittävä.

Testasimme laturia muiden valmistajien puhelimilla ja testasimme muita latureita OnePlus 10T:n lataamiseen. Kummassakaan tapauksessa emme päässeet läheskään vertailukelpoisiin tuloksiin. Laturi on siis aina oltava mukana, jos nopea lataus on tärkeä.

Pikalataus on mainio yksityiskohta, mutta puhelimen muitakaan ominaisuuksia ei kannata väheksyä. Nopea Snapdragon-prosessori sekä tyylikäs näyttö ja 120 Hz:n virkistystaajuus varmistavat, että kuvat liikkuvat puhelimen näytöllä sujuvasti. Näytössä on myös sormenjälkilukija, jolla kirjautuminen onnistuu nopeasti. Sormenjäljen tunnistus sujui joka kerralla ilman virheitä, mutta päädyimme silti suosimaan kasvojentunnistusta, joka on hieman nopeampi.

Takapuolella on neljästä suuresta ympyrästä koostuva kookas kameramoduuli. Kokonaisuudessa on 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin laajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera, jolla saa upeita ultralähikuvia. Neljäs ympyrä on salama. Kuvanlaatu on kaiken kaikkiaan niin hyvä, että se riittää useimmille harrastelijakuvaajille. Kameralla saa hämmästyttävän hyviä kuvia myös hämärän jo laskeuduttua.

Jos olet tottunut käyttämään One­Plus-puhelinta ja haluat päivittää uudempaan malliin, ota huomioon, että uutuudessa ei ole sitä pientä kytkintä, jolla voi vaihtaa soittoäänen, värinän ja äänettömän tilan välillä. Se on ollut hyvä toiminto, joka on erottanut OnePlus-puhelimet muista.

Meillä oli testattavana puhelimen kalliimpi 256 gigatavun tallennustilalla varustettu malli, mutta myynnissä on myös pienempi 128 gigatavun versio. Se maksaa noin sata euroa vähemmän.


+ Huippunopea lataus

+ Hyvä kamera

– Ei kytkintä tilan vaihtamiseksi

Conclusion

OnePlus 10T erottuu edukseen epätavallisen nopean laturin ansiosta. Akku on täynnä alle puolessa tunnissa.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Suoritin
Snapdragon 8+ Gen 1
Näytön koko
6,7"
Näytön tarkkuus
2412 x 1080 pixels
Liitännät
USB-C
Akun kapasiteetti
4800 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 12, OxygenOS 12.1
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
16,3 x 7,5 x 0,9 cm
Paino
204
Kamera
50 MP, 8 MP vidvinkel, 2 MP makro, 16 MP selfie
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench: 1027 single, 3458 multi, OpenCL 6355