Den lille skyder på siden kan hurtigt gøre telefonen lydløs.

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G on salamannopea puhelin, ja sen laturi on niin suuri ja tehokas, että puhelin latautuu täyteen alle puolessa tunnissa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #OnePlus
9.0

Tehokas OnePlus 11 tarjoaa kaikkea sitä, mitä huippupuhelimelta sopii odottaa vuonna 2023.

Puhelimen tunnistaa välittömästi OnePlus-merkkiseksi. Sekä pakkaus että latausjohto toistavat yrityksen tunnusomaista punaista väriä, ja puhelimen kyljessä on toinen OnePlusin tunnusmerkki: pieni kytkin, jonka avulla puhelimen voi asettaa soimaan, värisemään tai äänettömälle, kun joku soittaa. Kytkin on erittäin kätevä yksityiskohta, jonka soisi leviävän muihinkin puhelimiin.

OnePlus 11:n suorituskyky on yksi parhaista mittaamistamme. Prosessori on uusinta mallia, ja kun muistiakin on runsaasti, puhelimessa riittää tehoja vaikka mihin.

OnePlus erottuu edukseen myös USB-laturin ansiosta. Joutuuhan uuden puhelimen ostaja nykyään usein hankkimaan laturin erikseen. Suuren laturin teho on peräti 100 wattia, joten puhelin latautui täyteen alle puolessa tunnissa. Sen jälkeen puhelin toimi lähes kaksi vuorokautta ennen kuin se piti ladata uudelleen.

OnePlus on luonut puhelimen kameramoduulin yhdessä ruotsalaisen kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. Kamerat on sijoitettu ympyräksi taustapuolen vasempaan yläkulmaan. Se näyttää vaikuttavalta, mutta kamera työntyy muutaman millimetrin ulos kuoresta ja saa puhelimen keikkumaan, jos sen asettaa pöydälle ja yrittää käyttää näyttöä sormilla. Kuvasimme sarjan kuvia yksinkertaisesti painamalla laukaisinpainiketta ja saimme hienoja, teräviä kuvia – silloinkin kun tärisytimme puhelinta tarkoituksella ja kuvasimme heikossa valaistuksessa. Värit näyttävät aidommilta kuin yleensä puhelimen kameralla otetuissa kuvissa. Jos kuviin kaipaa syvempiä värejä, niitä voi muokata itse jälkikäteen.

OnePlus 11 -puhelimeen voi kirjautua sekä kasvojentunnistuksella että sormenjälkitunnistimella. Kasvojentunnistus on niin nopea, että päädyimme suosimaan sitä testijakson aikana. Lukitusnäyttöä ehtii tuskin vilkaista ennen kuin puhelin on auki ja valmiina käyttöön.


+ Salamannopea lataus

+ Erinomainen suorituskyky

– Kamera työntyy ulos

Conclusion

OnePlus 11 5G on salamannopea puhelin, ja sen laturi on niin suuri ja tehokas, että puhelin latautuu täyteen alle puolessa tunnissa.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Suoritin
Snapdragon 8 Gen 2
Muisti
16 GB
Tallennustila
512 GB
Näytön koko
6,7"
Näytön tarkkuus
3216 x 1440 pixels
Liitännät
USB-C
Akun kapasiteetti
5000 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 13
Verkko
Wi-Fi 7
Mitat
16,3 x 7,4 x 0,85 cm
Paino
205 g
Kamera
50 MP, 32 MP, 48 MP, 16 MP