Frontkameraet er skyld i et lille hul i skærmens ene hjørne.½

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus Nord 2 5G tarjoaa hyvin vastinetta rahoille. Siinä on muun muassa erittäin nopea lataus.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #OnePlus
9.0

OnePlus Nord 2 on tähän mennessä paras testaamamme puhelin keskihintaisten matkapuhelinten luokassa, jossa kilpailu on varsin kovaa ja säälimätöntä. Tyylikkäästi maalatun takaosan ja hyvänkokoisen kameramoduulin ansiosta se vaikuttaa hintaansa kalliimmalta puhelimelta, jopa ennen käynnistämistä.

Vaikutelma säilyi osittain puhelimen käytön aloittamisen jälkeenkin. Tämä saattaisi siis olla huippupuhelin ilman kaksinkertaista hintaa, mutta se voi kuitenkin olla hieman liikaa pyydetty. Pitkää, paljon kuvia sisältävää verkkosivua nopeasti alas selatessa näyttö nyki hieman, mitä ei huomannut esimerkiksi saman merkin huippumallissa OnePlus 9 Pro. Näyttö on hyvä, mutta ei samaa tasoa kuin kahden vuoden ikäisessä Huawei P30 Pro -huippupuhelimessa, kun pidimme niitä vierekkäin. Tehdasasetuksilla Nord 2 -puhelimessa verkkosivustojen valkoisessa taustassa näkyi heikosti punertava sävy. Säätämällä asetuksia saimme siitä puhtaamman valkoisen, mutta nyt kuvat puolestaan näyttivät hieman vaimeilta ja värittömiltä Huawei-malliin verrattuna. Jos tarkastellaan pelkkää Nord 2 -mallia, harva on tyytymätön sen näyttöön.

Kamera ei voisi olla parempi tämän hintaluokan puhelimessa. Kuvat näyttävät hyviltä vaativissakin olosuhteissa, kuten hämärässä, ja kamerassa on hauskoja toimintoja, kuten mahdollisuus kuvata samaan aikaan etu- ja takakameralla. Voit siis kuvata itseäsi samalla kun kuvaat jotakin kokemaasi tai näkemääsi.

Olisimme ehkä kaivanneet puhelimeen hyvää makro-objektiivia, jolloin puhelimella voisi kuvata lähempänä kohteita. Useimmat meistä ottavat todennäköisesti kuitenkin eniten muotokuvia ja maisemakuvia, ja sen OnePlus Nord 2 tekee erinomaisesti. Puhelinmalli on myös yhden asian osalta parempi kuin useimmat erittäin kalliit puhelimet: lataamisen. Kun Apple on lopettanut täysin iPhone-laitteiden myymisen yhdessä laturin kanssa, OnePlus on lähtenyt kokonaan päinvastaiseen suuntaan ja lisännyt tuotepakkaukseen loistavan OnePlus Nord 2 -pikalaturin. Hieman kaarevan laturin teho on 65 wattia, ja puhelimen saa ladattua 19:stä 100 prosenttiin vain 20 minuutissa.


+ Hyvä kamera

+ Huippunopea lataus

+ Erinomainen hinta

Conclusion

OnePlus Nord 2 5G tarjoaa hyvin vastinetta rahoille. Siinä on muun muassa erittäin nopea lataus.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Suoritin
MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G
Muisti
12 Gt
Tallennustila
256 Gt
Näytön koko
6,43"
Näytön tarkkuus
2400 x 1080 px
Liitännät
USB-C
Akkukesto
Noin 36 tuntia
Akun kapasiteetti
4500 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 11, Oxygen 11.3
Verkko
Wi-Fi 6, 5G
Mitat
15,89 x 7,32 x 0,83 cm
Paino
189 g
Sormenjälkilukija
Kyllä, näytöllä
Kamera
50 MP, 8 MP (Ultrawide), 2 MP, 32 MP (selfiekamera)
Microsd-korttipaikka
Ei