Der er en meget smal ramme om skærmen, så selfie-kameraet er nødt til at kigge ud gennem et hul i skærmen.

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G on hyvä Android-puhelin melko edulliseen hintaan. Jos tyydyt edullisimpaan malliin, se on varsinainen löytö.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #OnePlus
8.5

OnePlus Nord CE 5G tarjoaa kaiken, mitä Android-puhelimen käytössä tarvitaan. Hintaan, joka pitää molemmat jalat maassa.

”CE” on lyhenne sanoista Core Edition, eli OnePlus on poistanut puhelimesta kuorrutukset. Nord CE on nimittäin kutistetumpi versio OnePlus Nord -puhelimesta. On vaikea huomata, että Nord CE:ssa on mitään riisuttua, sillä voit käyttää kaikkia sovelluksia, jotka voidaan suorittaa vahvemmalla puhelimella kaksinkertaiseen hintaan. Saat erinomaisen kameramoduulin ja kolme kameraa. Pääkameralla saa otettua sekä hyviä kuvia että veitsenterävää videota 4K-tarkkuudella. Zoomasimme kameralla otettuja kuvia tarkkaa, jotta pystyimme näkemään pienet virheet, kuten liian rikkaan pakkaamisen. Nord CE:ssä on hämmästyttävän hyvä näyttö. Kontrasti on huippuluokkaa, ja päivitysnopeuden voi asettaa jopa 90 Hz:n taajuudelle, mikä tekee esimerkiksi pitkän luettelon selaamisesta puhelimessa sujuvampaa. Se on ohut puhelin, mikä on tietenkin aina mukavaa. Valitettavasti kameramoduulia ei saatu kokonaan sovitettua ohueen puhelimeen, joten se kohoaa hieman takakannesta. Tehokas sormenjälkitunnistin on tallennettu näyttöön. Se on yleensä puhelimen takana tai edullisemmissa puhelimissa sivulla. Kaikille tavallisten kuulokkeiden ystäville on iloinen yllätys, että Nord CE 5G:n pohjassa on kuulokeliitäntä.

Testasimme OnePlus CE 5G:n vahvimman version, jossa on 12 gigatavua muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Voit säästää noin sata euroa valitsemalla hieman pienemmän version, jossa on 8 gigatavua RAM-muistia.

 


+ Edullinen hinta

+ Ohut

– Kameramoduuli työntyy takaa esiin

Conclusion

OnePlus Nord CE 5G on hyvä Android-puhelin melko edulliseen hintaan. Jos tyydyt edullisimpaan malliin, se on varsinainen löytö.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Suoritin
Snapdragon 750G
Muisti
12 GB
Tallennustila
256 ROM
Näytön koko
6,43"
Näytön tarkkuus
2400 x 1080 px
Liitännät
USB-C, kuulokeliitäntä
Akkukesto
Noin 36 tuntia
Akun kapasiteetti
4500 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 11
Verkko
Wi-Fi 5
Mitat
15,92 x 7,35 x 0,79 cm
Paino
170 gr
Sormenjälkilukija
Kyllä, näytöllä
Kamera
64 MP, 8 MP (ultrawide), 2 MP (depth), 16 MP selfiekamera
Microsd-korttipaikka
Ei
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench singlecore 638, multicore 1811