Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Samsungin uusi lippulaivapuhelin on hyvin varusteltu.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Samsung
8.4

Samsung Galaxy Note20 Ultra on hyvin tehty yhdistelmä puhelinta ja tablettia. Kokonsa puolesta Note20 Ultra osuu näiden kahden tuotekategorian väliin, sillä 6,9 tuuman näytöllä varustettuna se ei mahdu kaikkiin housuntaskuihin.

Puhelimen suurta näyttöä on ilo katsella. Kirkkaus ja kontrasti ovat huippuluokkaa, ja kaikki näytöllä tapahtuva näyttää hyvältä.

Galaxy Note20 Ultra -puhelimen nimessä esiintyvä ”Note”-sana on siinä hyvästä syystä, sillä puhelin on tehokas muistikirja. Puhelimen mukana tulevan S Pen -kynän saa rungosta esiin yhdellä painalluksella. Puhelimen lukitusta ei tarvitse edes avata muistiinpanojen tekemiseksi, sillä kynällä voi kirjoittaa suoraan lukitusnäytölle. Se on kätevää, jos haluaa vain nopeasti laittaa ylös mieleen tulleen asian.

Lisää mahdollisuuksia on käytettävissä, kun puhelimen lukitus on avattu. S Pen -kynällä on oma valikkonsa, joka on koko ajan käden ulottuvilla aloitusnäytön reunassa. Valikon avulla voi esimerkiksi tallentaa näyttöleikkeen tai piirtää suoraan kameran livekuvaan samalla kun videota tallennetaan.

Kameralla, tai pikemminkin kameroilla, sillä niitä on kolme, saa hienosti valaistuja kuvia. On tavallaan sääli, että kameramoduuli on niin suuri, että se on kuin liimattu puhelimen takapaneelin päälle. Kun puhelin on pöydällä, yläosa lepää kameran varassa kohottaen puhelinta melko tavalla. Tämän takia puhelin keinuu puolelta toiselle, kun näyttöä painaa sormella tai kynällä, ja se voi pitemmän päälle käydä rasittavaksi.

Sormenjälkilukija ei ole kaikkein vauhdikkainta laatua. Lukija on kiinteänä näytössä, eikä aina tunnista sormea oikein, ja sitten kun tunnistaa, niin siihen kuluu sen verran kauan, että sekin alkaa ärsyttää.


+ Huippuhyvä näyttö

+ Erittäin nopea

– Keikkuu tasaisella alustalla

– Laiska sormenjälkilukija

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaoppaasta.

 

Conclusion

Samsung Galaxy Note20 Ultra on raskaan luokan työkalu, joka pääsee oikeuksiinsa, kun sitä käyttää käsinkirjoitettujen muistiinpanojen tekemiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Suoritin
Exynos 990
Muisti
12 Gt
Tallennustila
256 Gt
Näytön koko
6,9"
Näytön tarkkuus
1440 x 3200 px
Liitännät
Usb-c - ei kuulokeliitäntää
Akun kapasiteetti
4500 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 10
Verkko
Wi-Fi 6, bluetooth 5.0
Mitat
164,8 x 77,2 x 8,1 mm
Paino
208 g
Sormenjälkilukija
On, näytössä.
Kamera
108 MP (laajakulma), 12 MP (ultralaajakulma), 12 MP (tele); etukamera 10 MP
Microsd-korttipaikka
On
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
AnTuTu: 508760, GeekBench 5.2: CPU 933 (single), CPU 2749 (Multi-Core), Compute 5580