Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note8

Galaxy Note8 osoittaa selvästi, että Samsung on edelleen yksi parhaista suurikokoisten puhelimien valmistajista.

tekijä #Puhelimet #Samsung
9.3

Samsung Galaxy Note8 on loistava puhelin käyttäjälle, joilla on suuret kädet tai heikko näkö. Näyttö on nimittäin valtava. Se on halkaisijaltaan 6,3 tuumaa ja siten suurempi kuin monet e-kirjojen lukulaitteet.

Suuren kokonsa vuoksi näytön sisällöstä saa hyvin selvää. Koosta voi myös olla haittaa, jos puhelinta haluaa käyttää yhdellä kädellä.

Galaxy Note8 ei eroa kilpailijoistaan vain kokonsa puolesta, sillä laite menee äärimmäisyyksiin monessa muussakin asiassa. Yksi niistä on korkea hinta – Samsungin puhelin yksi kalleimmista, mitä KotiMikron toimituksessa on tähän asti testattu. Erittäin hyvä varustelu selittää kuitenkin laitteen korkeaa hintaa.

Näyttö on Note8:n suurin myyntivaltti. Näyttö ei ole vain suuri, vaan se on myös laadultaan erinomainen. Näytössä on todella hyvä kontrasti, ja loistavalla kaksoiskameralla otettuja valokuvia on ilo katsella jälkeenpäin näytöllä.

Testatessa oli hieman vaikea tottua puhelimen normaaliin päivittäiseen käyttöön, sillä käyttö ei onnistu yhdellä peukalolla kuten monissa muissa puhelimissa. Samsungin puhelimessa pitää ottaa molemmat kädet käyttöön. Puhelimen alareunan koloon kätketty S Pen -kynä helpottaa laitteen käyttöä huomattavasti. Kynällä saa kirjoitettua nopeasti viestejä, ja kynän avulla on myös helpompi valita valikkokohtia kuin sormella.

Galaxy Note8 on erinomainen puhelin, joka houkuttelee kokeilemaan eri toimintoja. Akkukesto ei ole kuitenkaan aivan huippuluokkaa. Kun gps-paikanninta ja kameraa käytettiin ahkerasti ja kynällä tehtiin paljon muistiinpanoja, riitti akusta juuri ja juuri virtaa koko päiväksi.

+ Erinomainen näyttö
+ Loistava kaksoiskamera
+ Hyvä muistiinpanotoiminto
– Kova hinta

Lisätietoja Samsung Galaxy Note8 -puhelimesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Suuri ja laadultaan erinomainen näyttö on Samsung Galaxy Note8 -puhelimen myyntivaltti. Puhelimessa on myös upeita kuvia ottava kaksoiskamera.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Suoritin
Exynos 8895 Octa
Muisti
6 Gt
Tallennustila
64 Gt
Näytön koko
6,3"
Näytön tarkkuus
2960 x 1440 px
Akkukesto
22 t
Akun kapasiteetti
Li-Ion 3300 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 7.1.1
Verkko
Wlan 802.11ac, dual-band, Wi-Fi Direct
Mitat
162,5 x 74,8 x 8,6 mm
Paino
195 g
Sormenjälkilukija
On
Kamera
12 Mpx
Microsd-korttipaikka
On
Muuta
Mukana tulee S Pen -kynä