Kameralinserne rager kun en lille smule ud, så bagsiden er næsten helt plan.

Samsung Galaxy S23+

Galaxy S23+ on huippuluokan puhelin – eikä korkealla hinnalla voi muuta odottaakaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #Samsung
8.7

Samsungin uuden huippupuhelimen eli Galaxy S23+:n näyttö on yksi eteläkorealaisyrityksen parhaista. 6,6 tuuman näytössä on itse asiassa enemmän pikseleitä kuin Full HD -televisiossa. Kuva on terävä ja kirkas ja kontrasti loistava. Näytön muoto soveltuu parhaiten esimerkiksi Netflix-videoiden katseluun. Vaakasuuntainen näyttö on leveämpi kuin tyypillinen televisiosarja, joten selfie-kamera ei näy mustana aukkona kuvassa. Näytön kirkkauden voi säätää niin korkeaksi, että valo melkein sattuu silmiin, jos ympäristö on pimeä. 

Galaxy S23+ on vesi- ja pölytiivis, joten sen voi huoletta ottaa mukaan vaikka suihkuun tai rannalle. Puhelimen elektroniset komponentit ovat sellaisia kuin tässä hintaluokassa voi odottaa. Puhelimen salamannopea prosessori selviytyi nopeustestistämme huipputuloksin. Mikrofoni ja kaiuttimet toimivat hyvin sekä puheluissa että videopuheluissa, ja stereokaiuttimien äänen voi säätää erittäin kuuluvaksi.

Galaxy S23+ täytyy ladata joka päivä. Puhelimen akku riittää yleensä noin vuorokaudeksi, vaikka navigointia ja kameraa käytettäisiin päivän aikana melko paljon. Jokainen päivä täytyy silti aloittaa täydellä akulla, ettei virran loppumista ennen iltaa tarvitse pelätä.

Galaxy S23+:ssa on esiasennettuna joukko Samsungin sovelluksia, mutta me emme ymmärrä niiden tarkoitusta. Miksi vaihtaa Google Kuvat tai Google Play Kauppa huonompiin vaihtoehtoihin – varsinkin kun Samsungin vastaavassa Galaxy Storessa on tarjolla huomattavasti suppeampi valikoima sovelluksia?


+ Upea näyttö

+ Vanntett

– Turhat sovellukset

Conclusion

Galaxy S23+ on huippuluokan puhelin – eikä korkealla hinnalla voi muuta odottaakaan.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Suoritin
Snapdragon 8 Gen 2
Muisti
8 Gt
Tallennustila
256 Gt
Näytön koko
6,6"
Näytön tarkkuus
2340 x 1080 pixels
Liitännät
USB-C
Akun kapasiteetti
4700 mAh
Käyttöjärjestelmä
Android 13
Verkko
Wi-Fi 6E, 5G, Bluetooth 5.3
Mitat
15,8 x 7,6 x 0,8 cm
Paino
196 g
Kamera
50 MP, 10 MP tele, 12 MP ultravid, 12 MP selfie
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench 1485 single-core, 4844 multi-core