SAMSUNG GALAXY S7

SAMSUNG GALAXY S7

Huippunopea lippulaiva erinomaisella kameralla

tekijä MAT #Puhelimet #Samsung
10.0

Samsungin uusi lippulaivapuhelin on Galaxy S7, ja määre ’huippumalli’ sopii siihen kaikilta osin.

Suorituskyvyltään puhelin on vaikuttava, ja sen ylittävät marginaalisesti vain parhaimmat iPhonemallit. Kaikki sovellukset ja prosessit toimivat viiveettä. Galaxy S7:n tehokkaasta suorittimesta riittää kevyesti vääntövoimaa pyörittä- mään myös useita sovelluksia samaan aikaan. On suorastaan nautinto selata valikoita ja tuntea, että puhelin reagoi tarkasti jokaiseen painallukseen.

Toimituksen testaamista puhelimista Samsung Galaxy S7:ssä on paras näyttö. Sen lisäksi että näyttö reagoi tarkasti sormien kosketukseen, myös kuvanlaatu on huippuluokkaa. Kuva on kirkas ja värit ovat upeat, eikä kirkkaassakaan auringonvalossa ole vaikeuksia erottaa, mitä näytöllä tapahtuu. Toisin sanoen, videoita ja kuvia on ilo katsella puhelimen 5,1-tuumaiselta näytöltä.

Sekä kuvia että videoita voi tallentaa runsain mää- rin puhelimen 12 megapikselin kameralla, joka ottaa todella upeita kuvia. Kamerassa on valovoimainen objektiivi, ja heikoissakin valaistusolosuhteissa syntyy teräviä ja selkeitä kuvia. Tämän puhelimen myötä voi jo vakaasti harkita kompaktikameran siirtämistä eläkkeelle.

Kun puhelimessa on nopea suoritin ja tehokas kamera, voisi luulla, että laitetta pitää olla jatkuvasti lataamassa. Galaxy S7:n kohdalla se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Testin aikana pärjättiin yhdellä latauksella yli 24 tuntia, vaikka laitteella pyöritettiin videoita sisältäviä vaativia sovelluksia ja pelejä.

Galaxy S7 on kokonaisuudessaan aivan mahtava puhelin, jossa on kätevät toiminnot ja tyylipuhdas design – tosin lasipintainen takakuori voi muuttua hieman liukkaaksi.

Arvio

Markkinoiden nopein Androidpuhelin, jossa on hyvät toiminnot ja loistava kamera.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Suoritin
Exynos 8890
Muisti
4 GB
Tallennustila
:32 GB
Näytön koko
5,1 tommer
Näytön tarkkuus
1440 x 2560 pixels
Käyttöjärjestelmä
Android 6.0
Mitat
142,4 x 69,9 x 7,9 mm
Paino
152 gram
Sormenjälkilukija
Ja.
Kamera
Kamera: 12 Mpx Etukamera: 5 Mpx
Microsd-korttipaikka
Ja.