Tinitell

Tinitell

Helppokäyttöinen rannepuhelin, joka sopii lasten turvalaitteeksi.

tekijä #Puhelimet #Tinitell
8.3

Tinitell-rannepuhelinta ei hankita puheluiden hyvän äänenlaadun takia, sillä puhe ei välity yhtä kirkkaasti kuin tavallisen puhelimen kautta puhuttuna.

Tinitell soveltuu kuitenkin erinomaisesti lasten turvalaitteeksi, jonka avulla voi seurata lapsen sijaintia ja jolla voi lähettää vanhemmille viestejä. Puhelimen gps-paikannin tietää käyttäjän sijainnin ja välittää tiedon sovellukseen, jonka avulla voi reaaliajassa seurata Tinitellin liikkumista.

Rannepuhelimen käyttäminen on helppoa laitteen päällä olevan pyöreän keinukytkimen ja reunassa olevien kahden painikkeen avulla. Puhelin sanoo ääneen tallennettujen yhteystietojen nimet, ja halutun nimen kuuluessa tarvitsee vain painaa keinukytkintä, niin puhelu käynnistyy.

Tinitell-puhelimeen voi soittaa vain määritellyistä numeroista, joten vääriä soittoja tai puhelinmyyntiä ei tarvitse pelätä

+ Helppo käyttää
+ Paikannustoiminto
– Puhelun äänenlaatu

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Tinitell-rannepuhelin on varustettu gps-paikantimella, jonka avulla vanhemmat voivat seurata reaaliajassa lapsensa sijaintia. Puhelimeen voi soittaa vain ennalta määrätyistä numeroista.

Ominaisuudet

Merkki
Tinitell
Suoritin
ARM Cortex-A7
Muisti
8 Mt
Tallennustila
8 Mt
Akkukesto
Max 3 päivää
Akun kapasiteetti
400 mAh
Mitat
5 cm x 3.5 cm x 1.5 cm
Paino
48 g