Kameraet på bagsiden tager udmærkede billeder, men det er ikke en decideret kameratelefon.

ZTE Nubia RedMagic 6

Nubia Redmagic 6 on korkean suorituskyvyn älypuhelin, mutta tuuletin on liian äänekäs, kun puhelin on kovassa käytössä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Puhelimet #ZTE
8.1

RedMagic 6 -älypuhelin on suunniteltu mahdollisimman nopeaksi. Tehokkuus tulee selväksi sekä pelatessa että internetiä selatessa.

Näytön virkistystaajuus on erittäin suuri 165 Hz. Sen huomaa pelatessa, mutta myös pitkää verkkosivua selatessa. Tekstiä pystyy silmäilemään, vaikka sivua vierittäisi ylöspäin niin nopeasti, että teksti ja kuvat vain suhahtavat ruudun poikki. Näyttö ei päivity pienissä nykäyksissä, vaan liikkuu sujuvasti.

Näyttö on yleisesti ottaen huipputarkka, ja sen kontrasti on suuri. Kun kirkkautta lisää, puhelinta voi käyttää ongelmitta myös ulkona aurinkoisena päivänä.

RedMagic 6 kuumentuu melko paljon, jos sitä kuormitetaan. Tuskin pystyimme koskettamaan sen taustaa sen jälkeen, kun olimme testanneet puhelimen suorituskykyä tarkoitukseen suunnitellulla sovelluksella. Erikoisuutena puhelimessa on sisäänrakennettu tuuletin, joka puhaltaa lämmintä ilmaa ulos puhelimen kyljessä olevista jäähdytysritilöistä. Meidän teki mieli sammuttaa tuuletin hyvin pian, sillä se meluaa lähes yhtä paljon kuin pöytätietokone. Lisäksi ääni kuulostaa lähinnä korkeataajuiselta vinkunalta.

Emme ole koskaan ennen törmänneet puhelimeen, jossa on näin tehokas kaiutin. Kun ääni on täysillä, äänenpaine on suorastaan epämiellyttävä. Tämä täytyy pitää mielessä ennen kuin äänenvoimakkuuden säätää täysille ja puhelimen jättää muiden lähettyville. Ärhäkän soittoäänen saattaa sekoittaa palohälytykseen.

Puhelimen akku kestää hieman yli vuorokauden, jos kaikkein vaativimmat tehosteet ottaa pois käytöstä. Onneksi se onnistuu yhdessä kulmassa olevalla pienellä punaisella liukupainikkeella. RedMagic 6 on suuri ja raskas puhelin, joka ei välttämättä mahdu housuntaskuun. Valitse tämä puhelin siis vain, jos hyvä ja suuri näyttö on sinulle välttämättömyys. Puhelimen koko johtuu nimittäin ensisijaisesti laadukkaasta näytöstä.

 


+ Erittäin nopea

+ Upea näyttö

– Äänekäs puhallin

 

Arvio

Nubia Redmagic 6 on korkean suorituskyvyn älypuhelin, mutta tuuletin on liian äänekäs, kun puhelin on kovassa käytössä.

Ominaisuudet

Merkki
ZTE