FRITZ!Box 4060 ser markant anderledes ud end AVM’s tidligere routere, og boksen er proppet med den nyeste teknologi.

AVM FRITZ!Box 4060

Fritz!Box 4060:ssä on uusi Wi-Fi 6 ja huippu-nopea verkkoliitäntä. Voit jopa perustaa oman mesh-verkon tämän reitittimen avulla.

tekijä Henning Rasmussen #Reitittimet #AVM
8.5

AVM:n uusi reititin on huippunopea ja täynnä hienoja lisäominaisuuksia.

Monissa saksalaisen AVM:n reitittimissä on sisäinen ADSL-modeemi. Monilla on nykyään internetyhteys kuitu- tai kaapelitelevisiokaapelin kautta, joten sisäänrakennettu reititin on melko tarpeeton. Fritz!Box 4060:ssä ei ole sisäistä modeemia, joten reitittimen voi yhdistää operaattorin tarjoamaan olemassa olevaan modeemiin/reitittimeen. Tämä onnistuu nopean WAN-portin kautta, joka pystyy siirtämään 2,5 Gbit/s:n nopeudella. Samaa huimaavaa nopeutta voi saada tietyiltä valokuituoperaattoreilta alueilla, joilla palvelu on saatavilla.

Mittauksissamme saavutimme yli 900 Mbit/s:n nopeuden 5 GHz:n verkossa ja yli 500 Mbit/s 2,4 GHz:n taajuudella. Se on erinomainen suorituskyky, joka tuo vanhemmille 2,4 GHz:n laitteille runsaasti verkkokapasiteettia. Kaikissa AVM:n reitittimissä on Fritz!OS-käyttöjärjestelmä, jonka avulla voit lisätä esimerkiksi toistimia, virtajohdon sovittimia ja monia muita laitteita Fritz!Box 4060:n mesh-verkkoon, joka muodostetaan automaattisesti.

Lisäksi AVM-reitittimeen voidaan yhdistää esimerkiksi USB-muistitikku tai ulkoinen kiintolevy, ja siinä on NAS-toiminto. Silloin USB-muistitikulla olevat tiedostot näkyvät verkossa laitteena, jonka kautta koko perhe voi jakaa tiedostoja.

Ainoa miinus Fritz!Box 4060:ssa on puuttuva verkkoliitäntä useimpiin muihin reitittimiin verrattuna. Internet-modeemille on yksi verkkoportti ja muille laitteille vain kolme porttia.


+ Vaikuttavat langattomat nopeudet

+ Nopea 2 500 megabitin verkkoportti

– Vain kolme verkkoporttia

Conclusion

Fritz!Box 4060:ssä on uusi Wi-Fi 6 ja huippu-nopea verkkoliitäntä. Voit jopa perustaa oman mesh-verkon tämän reitittimen avulla.

Ominaisuudet

Merkki
AVM
Wlan
Wi-Fi 6
Verkkoportit
3
Mitat
21 x 17 x 8,1 cm