Fritz!box har skjulte, interne antenner og et design, der skiller sig ud fra konkurrenterne.

Fritz!Box 7530AX

Fritz!box 7530AX on vankkaa saksalaista laatua. Reititin takaa paljon asetusvaihtoehtoja ja erinomaisen suorituskyvyn.

tekijä Henning Rasmussen #Reitittimet #FritzBox
8.1

Fritz!Box 7530AX tarjoaa vankkaa saksalaista laatua: paljon asetusvaihtoehtoja ja hyvän suorituskyvyn. Keskiluokan AVM-reitittimen päivitetyssä versiossa on uutuutena Wi-Fi 6 (niin kutsuttu 802.11ax) parantamassa kantamaa ja nopeutta. Paperilla reitittimen nopeus on jopa 1 800 Mbit sekunnissa 5 GHz:n ax-verkossa. Todellinen mittaustulos oli vajaa 875 Mbit sekunnissa lyhyillä etäisyyksillä. Se jää jälkeen teoreettisesta maksiminopeudesta, mutta on silti hyvä. Kantamaltaan paremmalla 2,4 GHz:n taajuudella saimme ladattua ja lähetettyä tiedostoja vajaan 400 Mbit:n sekuntinopeudella. Sekin on ihan kelpo tulos.

Kun Fritz!Boxiin kirjautuu sisään ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee helppokäyttöinen englanninkielinen opas. Siinä valitaan muun muassa, muodostetaanko internetyhteys reitittimeen kytketyn modeemin avulla vai laitteen sisäänrakennetulla DSL-modeemilla. Tämä on tietysti mahdollista vain, jos käytössä on ADSL-yhteys – muuten yhteyden saa palveluntarjoajan modeemista Fritz!Boxin LAN 1 -verkkoon.

Fritz!Boxin käyttöjärjestelmä on hyvä ja yksityiskohtainen, mutta osa asetuksista on eri kohdissa kuin mihin olemme muilla laitteilla tottuneet.


+ Hyvä nopeus

+ Hieno käyttöjärjestelmä

– Valikko vaatii totuttelua

Conclusion

Fritz!box 7530AX on vankkaa saksalaista laatua. Reititin takaa paljon asetusvaihtoehtoja ja erinomaisen suorituskyvyn.

Ominaisuudet

Merkki
FritzBox
Wlan
Wi-Fi 6
Ethernet
1 gigabit/s
Verkkoportit
4
Usb-portit
1
Mitat
208 x 150 x 37 mm
Ilmoitettu nopeus
1800 Mbit/s
Mitattu nopeus
875 Mbit/s (5 GHz), 396 Mbit/s