TP-Link LB130  on led-älylamppu

TP-Link LB130

Langattomaan lähiverkkoon yhdistettävällä älylampulla voi ajastaa valaistuksen sopimaan aikaan ja tilanteeseen.

tekijä Mathias Alsted Lund Flinck #Sekalaiset verkkolaitteet #TP-Link
7.2

TP-Linkin LB130-älylamppua voi ohjata helposti älypuhelimen tai taulutietokoneen sovelluksella. Valon voi sytyttää ja sammuttaa missä ja milloin tahansa, koska lamppu yhdistetään kodin langattomaan lähiverkkoon. 800 lumenin (11-wattinen) lamppu istuu tavalliseen E27-kantaan. Lampun valoa voi muun muassa himmentää ja sillä voi loihtia huoneeseen 16 miljoonan värisävyn valaistuksen.

Käyttöönotto ei voisi paljon helpompaa olla. Parissa minuutissa lamppu on tavoitettu langattoman yhteyden kautta ja hallinta hoituu sovelluksella. Ilmainen sovellus tulee tutuksi hetkessä selkeän oppaan ansiosta.

Valon voimakkuutta ja värejä voi helposti säätää sovelluksesta, ja samalla sovelluksella voi myös hallita useampia lamppuja, jos niitä innostuu hankkimaan eri huoneisiin ja valaisimiin. Lampun voi myös ajastaa syttymään ja sammumaan sekä valaisemaan tietyllä voimakkuudella vuorokauden ajankohdan mukaan, esimerkiksi kirkkaana aamuisin ja himmeänä ilta-aikaan.

TP-Linkin led-älylampun etähallinta toimii varsin intuitiivisesti, mutta pientä hiomista sovellus vielä kaipaa. Toivotaan, että päivitys tuo korjauksen, sillä kokeiltaessa sovellus toimi hyvin Android- ja iOS-laitteella, mutta sovellus on selvästi sovitettu älypuhelimelle. Tablet-laitteessa tuntuma sovellukseen oli huomattavasti kulmikkaampi.

Lisäksi kokeiltaessa oli toisinaan hankala saada kohdalle haluttua värisävyä tai voimakkuutta, koska värin ja valovoiman säädöt pyrkivät nykimään portaittain.

+ Vaivaton käyttöönotto
+ Todella helppo käyttää
– Sovellus keskeneräinen
– Säätöjen hallinta

Arvio

Helppokäyttöinen led-älylamppu valaisee älykotia ja tottelee sovellusta.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link
Verkkostandardit
Wlan 802.11n 2,4 GHz
Liitännät
Wlan, E27-kanta
Mitat
17,1 x 10, 4 x 7,9 cm
Kulutus
11 W
Paino
175 g
Muuta
Himmennys, värisäätö, sovellus Android- ja iOS-järjestelmille