Der er plads til både nøgler og bilnøgler inde i nøgleboksen.

Abus KeyGarage 787

Klassisen avainkotelon moderni versio tekee väliaikaisen avauskoodin jakamisesta helppoa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Abus
8.6

KeyGarage 787 on lukkoyhtiö Abusin moderni versio avainkoteloista, joita käytetään usein esimerkiksi vuokrattavilla kesämökeillä.

Uutta tässä on se, että vankkatekoista avainkoteloa voi hallita myös puhelimen sovelluksella. Asennus on helppoa. Paristokotelon luukun avaamiseen tarvitaan kuitenkin ristipäinen ruuvinväännin. Pakkauksessa on mukana kaksi AA-paristoa. Kun ne ovat paikallaan, on aika avata sovellus iPhone- tai Android-puhelimessa ja luoda tili. Kotelo lisätään sovellukseen skannaamalla mukana toimitettu QR-koodikortti puhelimen kameralla. Pakkauksessa on myös ruuvit ja ruuvitulpat, jotta kotelon voi ripustaa seinälle.

Puhelin yhdistetään koteloon Bluetoothin avulla. Sovelluksessa on erittäin helppo navigoida. Lukitus avataan painamalla avainkotelon Bluetooth-painiketta ja pyyhkäisemällä liukusäädintä oikealle puhelimen näytöllä. Vaihtoehtoisesti koodin voi syöttää kotelon omilla numeronäppäimillä. Näppäimet on valaistu, joten ne näkyvät hyvin myös pimeällä.

Kotelon sisällä on runsaasti tilaa, joten sinne mahtuu ongelmitta koko nippu avaimia.

Tässä avainkotelossa on se hyvä puoli, että siihen voi luoda myös tilapäisen koodin esimerkiksi remontin tekijöille. He pääsevät taloon aikarajoitetun kuusinumeroisen koodin avulla.

KeyGarage on IP54-sertifioitu. Se kestää siis hieman sadetta, ja sen voi hyvin ripustaa esimerkiksi pihakatoksen alle.


+ Erittäin kestävä

+ Helppokäyttöinen sovellus

– Hieman kalliimpi kuin tavallinen avainkotelo

Conclusion

Klassisen avainkotelon moderni versio tekee väliaikaisen avauskoodin jakamisesta helppoa.

Ominaisuudet

Merkki
Abus
Mitat
12 x 8,2 x 6,3 cm
Paino
883 g
Liitäntä
Bluetooth