Du kan bruge den tilhørende app til at styre, hvad der skal vises på skærmen i Airthings View Plus.

Airthings View Plus

Airthings View Plus -laitteella valvot sisäilman laatua tehokkaasti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Airthings
8.7

Airthings View Plus on pieni laite, joka valvoo sisäilman laatua kotona ja varoittaa, jos esimerkiksi syöpää aiheuttavan radonin määrä tai hiilidioksidipitoisuus nousevat liian korkeiksi.

Näyttö on samantyyppinen kuin e-kirjojen lukulaitteissa. Se pitää virrankulutuksen alhaisena, joten View Plus voi toimia samoilla paristoilla jopa kaksi vuotta. Valitettavasti näytön sisältö ei kuitenkaan häviä täysin, kun näkymä vaihtuu. Näkyviin jäi esimerkiksi edellisen näkymän heikko varjo, joka kertoi, että ilmanlaatu oli hyvä, vaikka View Plus näyttikin nyt lämpötilaa ja hiilidioksidipitoisuutta. Saat nopeasti arvion huoneen ilmanlaa-dusta heilauttamalla kättäsi View Plus -laitteen edessä. Näet sen jälkeen ilmanlaadusta kertovan vihreän, keltaisen tai punaisen LED-merkkivalon.

Voit itse päättää helppokäyttöisen Airthings-älypuhelinsovelluksen avulla, mitä näytöllä näytetään. Voit myös seurata mittauksia selaimen kautta, kun et ole kotona.

Airthings View Plus mittaa radonia, haitallisia hiukkasia, hiilidioksidia, ilmankosteutta, lämpötilaa, ilmassa olevia kemikaaleja ja ilmanpainetta. Lukuiset mittaustulokset on helppo löytää sovelluksesta, mutta olisimme kuitenkin kaivanneet selityksiä joillekin mainituille käsitteille.


+ Paljon mittaustuloksia

+ Hyvä sovellus

– Näytölle jää ”varjoja”

Conclusion

Airthings View Plus -laitteella valvot sisäilman laatua tehokkaasti.

Ominaisuudet

Merkki
Airthings
Tuotetyyppi
Ilmanlaatusensori
Liitäntä
Bluetooth ja Wi-Fi
Muuta
iOS ja Android