View Pollution har et enkelt og elegant design, så du fx kan stille den i stuen.

Airthings View Pollution

View Pollution on älykäs pieni laite, joka pitää kodin ilmanlaatua jatkuvasti silmällä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Airthings
8.5

Pieni AirThings View Pollution -mittari antaa tietoa kodin ilmanlaadusta ja ilmoittaa, kun on aika tuulettaa.

View Pollution yhdistetään matkapuhelimen sovellukseen, jossa mittaustulokset päivittyvät jatkuvalla syötöllä. Jokainen käyttäjä voi määrittää sovelluksessa, mitä View Pollutionin näytöllä näkyy. Vaihtoehtoja ovat ilmankosteus, haitallisten hiukkasten määrä ilmassa, huoneen lämpötila ja säätila ulkona. Kerrallaan näytölle saa näkyviin kaksi tietoa. Näytössä käytetään e-kirjojen lukulaitteista tuttua elektronista mustetta. Se on kätevä ratkaisu, sillä se kuluttaa vain vähän virtaa. View Pollutionin kuuden AA-pariston luvataan kestävän jatkuvassa käytössä jopa kaksi vuotta. Mukana tulee myös USB-kaapeli, joten laitetta voi tarvittaessa käyttää myös verkkovirralla.

Puhelimen helppokäyttöinen sovellus lähettää ilmoituksia, mikäli eri mittaukset saavuttavat kriittisen tason. Jos View Pollutionin edessä heiluttaa kättä, se näyttää välittömästi, onko ilma puhdasta. Näytön yläpuolella on myös ledivalot, jotka ilmaisevat ilmanlaadun vihreällä, keltaisella tai punaisella värillä.

View Pollution kärsii samasta pikkuviasta kuin muutkin AirThingsin laitteet: kun uudet tiedot tulevat näkyviin, näyttö ei puhdistu täysin aiemmista teksteistä, vaan näkyviin jää heikko varjo edellisistä mittaustiedoista. Näyttö nollautuu kuitenkin säännöllisin väliajoin, joten tämä ei ole vakava puute.


+ Pitkä akkukesto

+  Helppokäyttöinen sovellus

– Varjot näytöllä

Conclusion

View Pollution on älykäs pieni laite, joka pitää kodin ilmanlaatua jatkuvasti silmällä.

Ominaisuudet

Merkki
Airthings
Mitat
11,3 x 5,6 x 2 cm
Paino
288 g