Du kan løbende holde øje med målingerne ved hjælp af den overskuelige app.

Airthings Wave Mini

Pienikokoinen mittari kertoo sisäilman laadun.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Airthings
8.5

Wave Mini on sisätiloihin tarkoitettu ilmanlaatumittari, joka on halkaisijaltaan kahdeksan senttimetriä. Laitteen sisällä olevat sensorit seuraavat jatkuvasti ilmanlaadussa tapahtuvia muutoksia.

Kun kättä heilautetaan Wave Minin edessä, laite näyttää värikoodein sisäilman laadun yleistilanteen. Vihreä on hyvä, mutta punainen kertoo siitä, että haitallisten hiukkasten osuus sisäilmassa on kriittisellä tasolla.

Tarkemmat mittaustulokset saa Android- ja iOS-laitteille tarkoitetusta ilmaisesta sovelluksesta. Sovellus on käyttäjäystävällinen ja selkeä, mutta koska mittarin lukeminen tapahtuu bluetooth-yhteyden avulla, pitää puhelimen silloin olla lähellä Wave Miniä. Ilmanlaatumittarin tuloksia voi lukea silloinkin, kun ei ole kotona, jos hankkii norjalaisen Airthings-yhtiön keskittimen.

Wave Minin avulla voi mitata huoneilmasta haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Olemme aiemmin testanneet Airthingsin monipuolisempia ja kalliimpia Wave-tuotteita, jotka pystyvät muun muassa mittaamaan kodin radonpitoisuuksia. Radonista ei tarvitse olla huolissaan, jos koti on esimerkiksi viidennessä kerroksessa, sillä radonpitoisuudet laskevat, mitä korkeammalla on maanpinnasta.

 

+ Hyvä sovellus

+ Pieni ja huomaamaton

– Ei voi etälukea ilman lisähankintoja

 

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

Wave Mini tarkkailee sisäilman laatua ja kertoo, milloin on aika tuulettaa.

Ominaisuudet

Merkki
Airthings
Tuotetyyppi
Ilmanlaatumittari
Mitat
80 x 80 x 26 mm
Paino
135 g (paristoilla)
Liitäntä
Bluetooth
Muuta
Toimii kolmella AA-paristolla (tulevat mukana)