Käyttäjäystävällisestä sovelluksesta näkee mittaustulokset myös pitemmältä ajalta.

Airthings Wave Plus

Tehokas radonilmaisin, joka seuraa sisäilman laatua monin eri mittauksin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Airthings
9.3

Näillä leveysasteilla vietetään paljon aikaa sisätiloissa ja ikkunat pidetään kiinni, jotta kylmyys pysyisi loitolla. Siksi on tärkeää huolehtia sisäilman laadusta. Airthings Wave Plus on pienikokoinen radonilmaisin, joka mittaa myös laajemmin ilmanlaatua. Laitteeseen kuuluva puhelinsovellus antaa varoituksen, jos sisäilmassa on jotain vialla.

Airthings Wave Plus on luksusversio alkuperäisestä Wave-ilmaisimesta, jonka testasimme viime vuonna. Testi on luettavissa Testinurkassa.

Wave Plus -mallissa on kaikki samat toiminnot kuin Wavessa. Sen lisäksi Plus-malli mittaa huoneilman hiilidioksidipitoisuutta. Laite rekisteröi myös, päästävätkö maalit tai uudet huonekalut ilmaan haitallisia hiukkasia, ja varoittaa, jos näin on.

Mittaustulokset esitellään helppokäyttöisessä ja selkeässä sovelluksessa, jonka voi ladata maksutta Android- ja iOS-laitteisiin. Tuloksia voi tarkastella myös tietokoneella kirjautumalla käyttäjätililleen Airthingsin kotisivuilla.

Airthings Wave Plus kommunikoi puhelimen kanssa bluetooth-yhteyden avulla. Niinpä lukemat siirtyvät sovellukseen vain, kun puhelin on noin 10 metrin säteellä Wave Plus -ilmaisimesta. Laitteen saa näyttämään sisäilman laadun myös heilauttamalla kättä sen edessä. Tällöin laitteeseen ilmestyvä vihreä, keltainen tai punainen ympyrä kertoo, onko syytä huoleen.

Radonilmaisin on helppo kiinnittää seinälle. Taustalevy pysyy paikoillaan voimakkaan magneetin avulla ja levy kiinnitetään yhdellä ruuvilla, minkä jälkeen Wave Plus -ilmaisin napsautetaan kiinni taustalevyyn.


+ Monipuoliset mittaukset

+ Hyvä sovellus

– Lyhyt kantama tiedonsiirrolle

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Airthings Wave Plus tarkkailee sisätilojen ilmanlaatua ja antaa varoituksen, jos jotain on vialla.

Ominaisuudet

Merkki
Airthings
Tuotetyyppi
Sisätilojen ilmanlaadun mittari