Termometrene lades op, når de sættes på plads i blokken.

Apption Labs Meater Block

Anturilla varustetut paistomittarit varmistavat lihan oikean kypsyysasteen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Apption Labs
9.7

Meater Block on jokaisen himogrillaajan välttämätön työkalu. Tuote sisältää neljä paistomittaria, jotka toimivat yhdessä puhelinsovelluksen kanssa. Sovelluksesta voi koko ajan seurata grillissä paistuvan lihan lämpötilaa.

Paistomittari työnnetään paistettavaan lihaan, jolloin mittarin kärjessä oleva anturi rekisteröi lihan sisälämpötilan. Myös paistomittarin toisessa päässä on anturi, mikä on kätevää, koska sen avulla voi seurata grillin tai uunin lämpötilaa. Paistaminen onnistuu myös ilman sovellusta paistomittareiden laturina toimivassa puisessa kotelossa olevan näytön avulla.

Sovellus hälyttää, kun liha saavuttaa esiasetetun lämpötilan, minkä jälkeen voikin käydä syömään. Puhdistetut paistomittarit asetetaan laturiin, jossa ne ladataan neljän AA-pariston avulla.

Testauksen aikana yhteys paistomittareihin säilyi koko ajan hyvänä, vaikka välillä tuli käytyä keittiössä, joka on 15 metrin ja muutaman betoniseinän päässä grillistä. Latauskotelo jatkaa signaalin kantamaa, joten kotelo kannattaa sijoittaa grillin tai uunin lähelle.

Sovelluksen käyttö on erittäin helppoa. Se näyttää jopa grillin saavuttamat lämpötilat upean graafisen esityksen avulla. Esityksestä käy muun muassa ilmi, kuinka paljon grillin lämpötila laskee, kun sen kantta raotetaan.

Meater Block on kallis hankinta, ja useimmille amatöörigrillaajille riittänee yksi Meater-paistomittari. Olemme aikaisemmin testanneet yhden paistomittarin Meater+-laitteen, joka maksaa 109 euroa. Lue Meater+-mittarin testi täältä.


+ Hyvä sovellus

+ Pitkä kantama

+ Neljä paistomittaria

– Korkea hinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Arvio

Puhelinsovelluksella hallittavat neljä paistomittaria ovat jokaisen grillaajan pakkohankinta.

Ominaisuudet

Merkki
Apption Labs