Musemåtten er lidt over en halv meter bred, så du skal have et velvoksent skrivebord.

ASUS ROG Hone Ace Aim Lab

Tässä on sinulle ylellinen hiirimatto, jossa on mukana myös viivain, jotta voit mitata hiiresi liikkeen tarkkuuden.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Asus
8.8

ASUS ROG Hone Ace on hiirimatto, joka on suunniteltu erityisesti parantamaan hiiren tarkkuutta. Maton alareunaan on painettu viivain, jonka avulla voit mitata, onko hiiren tarkkuus valmistajan lupausten mukainen. Vaikka voitkin tehdä saman aivan tavallisella viivoittimella ja verkkosivustolla, esimerkiksi www.mouse-sensitivity.com, on mukavaa, että tämä mahdollisuus on suoraan hiirimatossa.

Hiirimatto on täysin liukumaton ja sen pinta on käsitelty kestämään kaikenlaisia roiskeita. Tiputimme tarkoituksella hiirimatolle hieman kahvia ja oliiviöljyä, ja molemmat aineet oli helppo pyyhkiä pois jälkikäteen ilman, että jäljelle olisi jäänyt ikävästi näkyviä tahroja.

Maton paksuus on kolme millimetriä, ja sitä käytettäessä tuntuu melkein siltä, kuin lepuuttaisit rannettasi pehmeän tyynyn päällä. Reunan ympärillä on suojaava ommel, joka estää reunoja kulumasta.

ROG Hone Acen pinta-ala on huomattavasti suurempi kuin tavanomaisen hiirimaton. Se vaatii tietenkin hieman lisätilaa työpöydällä, mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse jatkuvasti nostaa tai siirtää hiirtä maton keskelle, jos olet säätänyt hiiren osoittimen nopeutta pienemmäksi, jotta voit hallita sitä helpommin.


+ Paksu ja luistamaton

+ Pehmeä ja miellyttävä

– Kallis hiirimatto

Conclusion

Tässä on sinulle ylellinen hiirimatto, jossa on mukana myös viivain, jotta voit mitata hiiresi liikkeen tarkkuuden.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Tuotetyyppi
Hiirimatto
Mitat
50,8 x 42 x 0,3 cm
Paino
63 g