BenQ Zowie Vital

BenQ Zowie Vital

Ulkoinen äänikortti parantaa tietokoneen ääntä.

tekijä #Sekalaiset #BenQ
8.6

Tietokoneella toistetun musiikin äänenlaatua voi parantaa huomattavasti käyttämällä ulkoista usb-liitäntäistä äänikorttia, joka muun muassa poistaa kohinaa. BenQ Zowie Vital on äänijärjestelmä, jonka avulla voi nauttia hifitasoisesta äänentoistosta tietokonelaitteistolla. Kortin luoma äänikuva on upea, ja yksityiskohdat toistuvat hienosti eri musiikkilajeissa. Äänenvoimakkuutta voi myös nostaa Vital-kortin ansiosta reippaasti, ilman että ääni vääristyy.

Zowie Vital yhdistetään kannettavan tai pöytäkoneen usb-liitäntään, eikä kortti vaadi erillistä virtalähdettä. Kortissa on kolme 3,5 mm:n ääniliitäntää, joihin voi kytkeä kaiuttimet, kuulokkeet tai mikrofonin.

Kompaktissa äänikortissa ei heti huomaa käyttöpainikkeita, mutta kun kortin yhdistää tietokoneeseen, laitteen kosketuspaneelin valot syttyvät ja paljastavat kahdessa rivissä olevat painikkeet. Niillä voi muun muassa säätää äänenvoimakkuutta sekä diskanttia ja bassoa. Äänen voi myös ohjata joko kuulokkeisiin tai kaiuttimiin, ja kaikki painikeet voi myös lukita. Tästä on hyötyä varsinkin, jos kortti on käytössä, kun se on laukussa. Toiminto on kätevä, kunhan muistaa ensin valita asetukset, kuten ulostulon ja sopivan äänenvoimakkuuden.

BenQ Zowie Vital -äänijärjestelmän hintatieto on BenQin verkkokaupasta toimituskuluineen.

Arvio

BenQ Zowie Vital on melko hinnakas mutta myös parantaa selvästi tietokoneen tuottaman äänen laatua. Eron huomaa jo halvoillakin kaiuttimilla ja kuulokkeilla.

Ominaisuudet

Merkki
BenQ
Tuotetyyppi
USB-äänikortti
Mitat
10,1 x 6,5 x 2,1 cm
Liitäntä
USB