De små prikker rundt om knappen lyser op og viser lydniveauet, når du taler.

Blue Yeti X

Usb-liitännällä varustettu pöytämikrofoni.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Blue
9.1

Blue Yeti X -pöytämikrofonin muotoilu muistuttaa menneestä, mutta tekniikka ja äänenlaatu ovat kiistatta nykypäivää.

Yeti X on tarkoitettu käytettäväksi tietokoneen kanssa, johon mikrofoni liitetään usb-johdolla. Se tarkoittaa, että ääni siirtyy tietokoneelle digitaalisesti, jolloin muista lähteistä syntyvää hälyä ei esiinny.

Mikrofonin kautta tuleva ääni toistuu upeana ja puhtaana. Kokeiltaessa hämmästeltiin sitä, kuinka paljon ääntä tarttui mukaan huoneesta, jossa kokeilu tehtiin. Mikrofonin voi kuitenkin helposti säätää niin, että se tallentaa esimerkiksi haastattelun molempia osapuolia, kaiken koko huoneesta tai vain mikrofonin edessä istuvan puheen. Kokeilimme myös vaimentaa kaikua vaahtokumipatjan avulla, jolloin tallenteen äänenlaatu oli jo lähellä ammattitason podcastia.

Mikrofoniin kuuluva Blue VO!CE Broadcast Vocal Effects -ohjelmisto sisältää monipuolisen valikoiman efektejä, joilla voi muuttaa puheensa sointia esimerkiksi lämpimämmäksi tai saada sen kuulostamaan vanhalta radiolähetykseltä.

Tallennusta ohjataan mikrofonin edessä olevalla säätimellä. Se on hieman huteran ja muovisen tuntuinen, mutta voimakkuudensäätö on sillä mukavampaa kuin tietokoneella naksuttelu. Valaistulla säätimellä voi myös tarkkailla äänenvoimakkuutta, jotta se ei esimerkiksi ole liian alhainen tallennuksen aikana.

Säädintä lukuun ottamatta mikrofonin rakenne on vankka, ja laite seisoo tukevasti jalustassaan.


+ Tarkkaa äänenlaatua

+ Monipuoliset tallennusmahdollisuudet

– Hutera säädin

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Blue Yeti X parantaa puhutun ja lauletun äänen laatua. Mikrofoni soveltuu erinomaisesti myös podcasteihin ja muihin äänilähetyksiin.

Ominaisuudet

Merkki
Blue
Tuotetyyppi
Pöytämikrofoni
Mitat
110 x 122 x 289 mm (telineessä)
Paino
1,28 kg (telineen kanssa)
Liitäntä
Usb-johto