Der er mange skabeloner at vælge imellem hos CEWE, når du skal udforme dine kalendersider.

Gigantti/Cewe A3 -kuvakalenteri valokuvapaperilla

Vaivatonta kuvakalenterin suunnittelua omilla kuvilla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Cewe
9.6

Mukana kuvakalentereiden suurtestissä KotiMikron numerossa 18/2019.

Cewe on yksi Euroopan suurimmista digitaalisten kuvatuotteiden valmistajista. Monet yhtiöt käyttävät Cewen palveluita sen sijaan, että tulostaisivat kuvat itse. Suomessa yhtiön tuotteita voi tilata Gigantin kuvapalvelun kautta, mutta kuvakalenterin tekoon käytetään Cewen omaa ohjelmaa.

Cewellä on hyvä ja huolella tehty suunnitteluohjelma, jota on helppo käyttää. Ohjelma on lähes verrattavissa kuvapalvelu Pixumin suunnitteluohjelmaan, mikä ei ole lainkaan huono asia, sillä sitä paremmaksi ohjelma ei voi juurikaan tulla.

Kalenterin suunnittelu etenee loogisesti ja valitsemansa kuvat saa vedettyä helposti halutun kuukauden kalenterilehdelle. Ohjelma on suomenkielinen ja tarjolla on jopa aloittelijoille tarkoitettu opas, jossa nuolien avulla selitetään tärkeimmät toiminnot. Kalenteriin voi siirtää kuvia omalta kiintolevyltä, mutta kuvien tuominen esimerkiksi Google Kuvista tai Facebookista on myös mahdollista.

Posti toi kalenterin viiden arkipäivän kuluttua tilauksesta, ja ainoa pettymys Gigantin ja Cewen tilauspalvelun suhteen koettiin tässä vaiheessa. Kalenteri oli pakattu erittäin paksuun pahvikuoreen, mutta paketointi oli tehty niin huolimattomasti, että kuoren liimakiinnitys oli takertunut tiukasti kiinni kalenteriin. Onneksi liimapinta oli kiinni kalenterin kansilehdessä, joka piti repäistä irti. Tällaisesta huolimattomuudesta jäi kuitenkin paha maku suuhun, kun kalenteria ei saanut ehjänä pois pahvikuoresta.

Kuvakalenteri oli painettu Fujifilmin vahvalle valokuvapaperille. Laatu oli erinomainen ja kuvat näyttivät melkein paremmilta kuin tietokoneen ruudulla tilausta tehdessä.


+ Erinomainen suunnitteluohjelma

+ Suomenkielinen

– Huolimaton paketointi

Lisätietoja on valmistajan sivuilla.

Arvio

Erittäin hyvä ja käyttäjäystävällinen suunnitteluohjelma kuvakalenterin koostamiseen, ja lopputulos näyttää upealta vahvalla valokuvapaperilla.

Ominaisuudet

Merkki
Cewe
Tuotetyyppi
A3-kuvakalenteri valokuvapaperilla
Mitat
A3