Den røde ring markerer den primære knap, som du bruger til menuer og bladring.

Denver EBO-630L

Huokea lukulaite sähkökirjojen lukemiseen.

tekijä #Sekalaiset #Denver
7.8

Noin sadan euron hintainen Denverin e-kirjojen lukulaite edustaa malliston edullista päätä. Monipuolisiin toimintoihinsa nähden EBO-630L-lukijaa voidaan pitää hyvänä vaihtoehtona ensimmäiseksi e-kirjojen lukulaitteeksi tai käyttäjälle, joka lukee painettujen kirjojen lisäksi myös sähköisiä kirjoja silloin tällöin.

Kirjojen siirtäminen laitteeseen sujuu helpoiten micro-sd-muistikortilta EBO-630L:n alaosassa olevan muistikortinlukijan kautta. Laitteella voi avata kirjoja monessa eri tiedostomuodossa, kuten esimerkiksi PDF- ja EPUB-muodossa.

Näytön tarkkuus on riittävän suuri, jotta lukija ei erota kirjainten yksittäisiä pikseleitä, ja kontrasti on hyvä, kun näytön valo on laitettu päälle. Se on hieman ärsyttävää, että EBO-630L ei muista valon olleen päällä, jos lukulaitteen sulkee välillä ja avaa uudestaan.

Sivujen selailu tapahtuu painamalla lukulaitteen alareunassa olevan pyöreän painikkeen oikeaa tai vasenta reunaa. Painikkeen sijoitus ei ole paras mahdollinen, sillä peukalolla pitää kurottaa näytön yli. Näyttöä voi kuitenkin kääntää 90 astetta yhdellä painikkeen painalluksella, ja vaaka-asennossa on helpompi käyttää selauspainiketta.


+ Hyvä kontrasti

+ Edullinen hinta

– Jäykät painikkeet

– Hankala selailupainike

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Denverin e-kirjojen lukulaitteessa on monia toimintoja ja hyvä kuva. Laite sopii ensimmäiseksi sähkökirjojen lukulaitteeksi.

Ominaisuudet

Merkki
Denver
Tuotetyyppi
E-kirjojen lukulaite
Mitat
6"
Liitäntä
Micro-USB
Muuta
Formaatit: Epub, PDF, Mobi, txt, MP3 (äänikirjoille) ja monta muuta