Frameossa on leveä reunus, joka muistuttaa tavallisen kuvakehyksen paspatuuria.

Denver Frameo PFF-1011

Kirkkaalla kuvalla varustettu digitaalinen valokuvakehys, jossa on kätevä jakotoiminto.

tekijä #Sekalaiset #Denver
8.7

Digitaaliset valokuvakehykset saivat siirtyä taka-alalle, kun tablet-laitteet alkoivat nousta suosioon tämän vuosikymmenen alussa. Tablettien näytöt olivat usein valokuvakehysten näyttöä parempilaatuisia, ja lisäksi tabletit tarjosivat monia lisätoimintoja, joita suhteellisen simppeleissä kuvakehyksissä ei ollut. Valokuvakehyksiä on edelleen saatavana, ja uusi Denver Frameo -kuvakehys on hyvä esimerkki siitä, että kehystä voi käyttää myös sellaiseen toimintaan, johon tabletit eivät sovellu kovin hyvin.

Denver Frameo -kuvakehyksen hinta on lähellä huokeiden tablet-laitteiden hintatasoa, mutta kehyksen näyttöä on parannettu huomattavasti verrattuna aikaisempien sukupolvien digitaalisiin valokuvakehyksiin. Frameo-kehyksessä on upea ja kirkas kuva. Kun kehystä pitää kädessä, huomaa kuitenkin selvästi, ettei kuvanlaatu ole aivan samalla tasolla esimerkiksi iPadin kanssa. Mutta kun katselee vähän kauempaa, esimerkiksi pöydällä tai kirjahyllyssä olevan Frameon valokuvakehyksen kuvaa, se näyttää kirkkaammalta ja paremmalta kuin perinteisissä valokuvakehyksissä olevat kuvat. Ja juuri niiden kanssa Frameo ensisijaisesti kilpailee.

Aikaisemmin kuvien siirtäminen valokuvakehyksiin oli hieman hankalaa. Kuvat piti ensin siirtää sd-muistikortille ja sen kautta kuvakehykseen, eikä kehysten käyttöjärjestelmä ollut useinkaan kovin käyttäjäystävällinen.

Asia on korjattu Frameon uudessa valokuvakehyksessä. Uusien kuvien siirtäminen kehykseen onnistuu maksuttoman puhelinsovelluksen avulla verkon kautta. Sovellus pääsee puhelimessa oleviin valokuviin, joista valitaan halutut kuvat lähetettäväksi kehykseen. Sovellukseen voi liittää useita Frameo-kuvakehyksiä. Kuvien siirtäminen sujuu ongelmitta, ja erityisen kätevä on jakotoiminto, jolla voi lähettää lasten kuvia kaukana asuvien sukulaisten kuvakehykseen. Kaikki hoituu sovelluksessa parilla painalluksella, minkä jälkeen kehyksessä on taas tuoreita kuvia. Kehyksen voi lisäksi sijoittaa vaaka- tai pystyasentoon kehyksen takana olevaa tukijalkaa siirtämällä.


+ Kirkas näyttö
+ Kätevä jakotoiminto
+ Hyvä sovellus
– Hieman alhainen tarkkuus

Lisätietoja Denver Frameo PFF-1011 -valokuvakehyksestä saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta Denver Frameo PFF-1010 Wi-Fi -valokuvakehykselle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Denver Frameo -valokuvakehyksen ja sovelluksen avulla on helppo lähettää kuvia kaukana asuvien sukulaisten kuvakehykseen.

Ominaisuudet

Merkki
Denver
Tuotetyyppi
Digitaalinen valokuvakehys
Mitat
10,1"
Muuta
Kapasiteetti 10000 kuvaa