Denver PFF-710

Runsaalla muistilla varustettu hyvä digitaalinen kuvakehys, joka kärsii sovelluksen pienistä virheistä.

tekijä #Sekalaiset #Denver
6.9

Denver tuo uutta eloa digitaalisiin kuvakehyksiin. Tämä tuotekategoria on pysytellyt taka-alalla sen jälkeen kun taulutietokoneet nousivat suureen suosioon.

Denverin kuvakehyksen kosketusnäyttö toimii hienosti ja ryhtyy sujuvasti yhdistämään kehystä internetiin. Android-käyttöjärjestelmän nopean päivityksen jälkeen kuvakehys on valmis käyttöön. Ennen kuin kuvia voi siirtää kehykseen, pitää ensin ladata Frameo-sovellus iOS- tai Android-mobiililaitteeseen.

Sitten kun kuvakehys on yhdistetty sovellukseen hämmästyttävän pitkällä koodilla, voi ryhtyä valitsemaan kuvia puhelimen kuvakirjastosta. Testatessa tähän käytettiin Frameon iPhone-sovellusta, eikä homma sujunut aivan kitkatta.

Ensinnäkin kuvat näytetään sovelluksessa neliön mallisina ja kuvakehyksessä ne ovat suorakaiteen mallisia. Tästä johtuen on vaikea päätellä, näyttävätkö kuvat paremmalta pysty- vai vaakasuorassa olevassa kehyksessä. Jokaisesta kuvasta pitää valita tärkein osa, ja valittu osa tulee näkyviin riippumatta siitä, onko kehys asetettu vaaka- vai pystyasentoon.

Testatessa huomasi, että kuvat näkyivät useimmiten kunnolla vain jommassakummassa asennossa, jolloin asennon muuttamiseen tuhraantui tarpeettomasti aikaa. Siirtäminen oli muutenkin hidasta, sillä kehykseen pystyy siirtämään vain yhden kuvan kerralla. Näin ollen pitää varautua pitkään istuntoon, jos aikoo täyttää kuvakehyksen kahdeksan gigatavun muistin valokuvilla. Mukavaa on puolestaan se, että ystävät ja sukulaiset voivat lähettää omia kuviaan suoraan toistensa Denver-kuvakehyksiin, jos molemmilla osapuolilla on käytössään Frameo-sovellus.

 

+ Helppo ottaa käyttöön
+ Helppo lisätä kuvia
– Sovelluksessa ei voi tarkastella kuvasuhdetta
– Usean kuvan siirtäminen vaivalloista

Denverin kuvakehys ei ole ainakaan toistaiseksi myynnissä Suomessa.

Lisätietoja Denver PFF-710 -kuvakehyksestä saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Erinomainen digitaalinen kuvakehys, jossa on paljon sisäistä muistia. Kehyksen käyttöönotto on helppoa, ja on mukavaa, että ystävät ja sukulaiset voivat lisätä omia kuviaan puhelinsovelluksella.

Ominaisuudet

Merkki
Denver
Tuotetyyppi
Digitaalinen kuvakehys
Mitat
7"
Liitäntä
Wlan
Muuta
8 Gt sisäistä muistia. Muistin laajennus ja varmuuskopiointi sd-muistikortin avulla.