LockSmart Mini

Dog and Bone LockSmart Mini

Digitaalinen riippulukko on kätevä, sillä sen käyttöoikeuden voi antaa muille, jos ei itse ole lähettyvillä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Dog & Bone
8.5

LockSmart Mini on vankkatekoinen riippulukko. Ensisilmäyksellä se näyttää samanlaiselta kuin ne lukot, joita käytetään vajoissa ja kellarikomeroissa. Riippulukon sanka on kuusi millimetriä paksua karkaistua terästä, joten sen murtaminen vaatii jo melko lailla työtä.

Lähemmässä tarkastelussa huomaa, että lukon pohjassa on usb-latausportti ja etuosassa pieni led-merkkivalo. LockSmart on avaimeton digitaalinen riippulukko, jonka saa avattua puhelinsovelluksen avulla.

Lukon käyttöönotto on helppoa. Tarvitsee vain ladata ilmainen puhelinsovellus ja parittaa puhelin lukon kanssa bluetooth-yhteyden avulla. Se onnistuu vähällä vaivalla, kiitos selkeän sovelluksen.

Digitaalisen lukon avaaminen on hieman monimutkaisempaa kuin tavallisen riippulukon avaaminen avaimella. LockSmart Minin avaamiseksi pitää ensin avata puhelinsovellus, painaa lukon pohjassa olevaa painiketta ja napauttaa lopuksi sovelluksen avauskuvaketta. Paljon helpompaa on avata lukko avaimella.

LockSmart Minissä on kuitenkin hyvät puolensa. Se on turvallinen, ja käyttöoikeuden voi tarvittaessa jakaa muille. Jos haluaa esimerkiksi päästää ystävän kotiinsa, työkaverin työhuoneeseensa tai muuhun lukolla lukittuun tilaan, kun itse on poissa, voi heille antaa pysyvän tai tilapäisen oikeuden lukon avaamiseen.

LockSmart Minin voi myös määrittää näyttämään kartalta, missä sillä oli viimeksi yhteys sovellukseen. Tai sovelluksen voi määrittää ilmoittamaan, jos lukko liikkuu puhelimen bluetooth-kantaman ulkopuolella. Sovelluksen kirjautumissivun avulla voi seurata, kuka lukon milloinkin avaa.

Dog & Bone LockSmart Mini -lukko toimii kuten pitääkin, ja sen ominaisuuksia tarvitsevalle hieman korkea hintakin tuntuu oikeutetulta.

+ Jykevä riippulukko
+ Käyttöoikeuden voi jakaa
– Avaaminen hieman hidasta

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Avaimeton digitaalinen riippulukko on turvallinen, ja sen käyttöoikeuden pystyy jakamaan tarvittaessa muille. Lukon käyttöä voi seurata, ja lisäksi se on jäljitettävä.

Ominaisuudet

Merkki
Dog & Bone