Du kan trykke på den bløde afbryderknap, uden at det kan høres på optagelsen.

EPOS B20

EPOS B20 tarjoaa loistavat äänitallenteet tietokoneella, olipa kyse videopuheluista, podcasteista tai mistä tahansa muusta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #EPOS
8.8

EPOS B20 kuulostaa ja näyttää ammattilaismikrofonilta.

Laite liitetään tietokoneeseen USB-kaapelilla ja se asentaa tarvittavat ohjaimet automaattisesti, joten B20 on käyttövalmis muutamassa sekunnissa.

Käytimme mikrofonia videopuheluihin ja podcast-jakson nauhoittamiseen, ja mikrofoni tuotti molemmissa tapauksissa loistavan äänen. Säädintä kääntämällä voit valita neljän tallennustilan välillä, joten B20 voi tallentaa esimerkiksi vain suoraan sen edessä olevan alueen äänet. Se ratkaisi alkuperäiset äänen häiritsevään kaikumiseen liittyvät ongelmamme, sillä mikrofoni tallensi koko huoneen äänet.

B20 on melko herkkä, ja se nappasi äänet aina, kun osuimme pöytään, jolla se oli. Jos se häiritsee, B20 voidaan myös ripustaa tai asettaa jalustalle.

Sen sijaan mikrofoni ei liioittele ääniä, joita kuuluu konsonanteilla alkavissa sanoissa. Olemme nähneet sitä muissa USB-mikrofoneissa, joita ei ole varustettu ulkoisella suodattimella, joka estäisi tällaisen.

B20 on vankasti rakennettu ja hyvin suunniteltu, joten se näyttää hyvältä myös YouTube-videolla, jos haluat käyttää sitä siihen. Hinta on korkea, mutta olemme myös nähneet mikrofonin myynnissä hieman yli puoleen tässä mainitsemastamme suositushinnasta.


+ Hyvä äänentallennus

+ Vankka rakenne

– Korkea hinta

Conclusion

EPOS B20 tarjoaa loistavat äänitallenteet tietokoneella, olipa kyse videopuheluista,
podcasteista tai mistä tahansa muusta.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Mitat
27,5 x 18 x 10,4 cm