Lydniveauet kan aflæses på lang afstand takket være de store røde tal på skærmen.

EPOS GSX 1000

EPOS GSX 1000 toistaa tietokoneen äänet upeasti, mutta säästä rahasi, jos olet tyytyväinen nykyiseen äänentoistoon.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #EPOS
8.7

EPOS GSX 1000 on onnistunut ulkoinen äänikortti tietokoneeseen. Se on hieman erikoinen tuote, koska sen hinta on korkea ja jokaisessa tietokoneessa on nykyään äänikortti jo valmiina.

Ulkoisen äänikortin hankkimiseen voi kuitenkin olla hyviä syitä: EPOS GSX 1000 voi olla hyvä hankinta esimerkiksi silloin, jos kiinteä äänikortti ei toimi tai jos elektroninen taustamelu häiritsee. Myös GSX 1000:n 7.1 surround -ääni voi olla houkutteleva. Siitä on hyötyä erityisesti, jos räiskintäpelejä pelataan kuulokkeet päässä.

Ääni on joka tapauksessa hyvä ja yksityiskohtainen, jos käytössä on laadukkaat kaiuttimet tai kuulokkeet. Ääniasetusten säätäminen kosketusnäytön avulla ei ole vaikeaa. Neljästä esiasetetusta ääniprofiilista voi nopeasti valita sopivan vaihtoehdon pelejä, musiikkia, elokuvia ja normaalia käyttöä varten. Profiilin vaihtaminen onnistuu helposti napauttamalla näytöllä olevaa kuvaketta.

Äänenvoimakkuutta säädetään pyöreän näytön ympärillä olevalla leveällä renkaalla. Se on erittäin kätevä ratkaisu, koska Windowsin asetuksia ei silloin tarvitse näpytellä eikä pikanäppäintä etsiä näppäimistöltä. 

Näytössä on hyvä kontrasti, ja punaiset numerot ja symbolit näkyvät selkeinä mustalla pohjalla.

+ Yksityiskohtainen ääni ilman kohinaa

+ Ääniprofiilin nopea vaihto

– Korkea hinta

Conclusion

EPOS GSX 1000 toistaa tietokoneen äänet upeasti, mutta säästä rahasi, jos olet tyytyväinen nykyiseen äänentoistoon.

Ominaisuudet

Merkki
EPOS
Mitat
10 x 10 x 2,5 cm
Paino
220 g
Liitäntä
USB